Pedro Sánchez i Begoña Gómez en un acte d'inauguració a Nova York

Escàndol pel suposat engany de Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez

Ha estat el centre de les crítiques a Twitter

Begoña Gómez, la primera dama espanyola, continua rebent nombroses crítiques pel màster que imparteix en la Universitat Complutense de Madrid. La dona de Pedro Sánchez ha dirigit nou màsters universitaris a pesar que ella no té un títol universitari oficial que sí que s'exigeix als seus alumnes.

Una gran allau d'usuaris de la xarxa social Twitter ha criticat l'elecció de la universitat pública. En primer lloc perquè consideren que ha estat triada a dit pel seu vincle sentimental amb l'actual president del govern espanyol. En segon lloc, diversos usuaris al·leguen que la dona de Pedro Sánchez no compta amb la formació necessària per a ser directora d'un màster.

Una formació no oficial

La dona del president del govern inclou en el seu currículum un títol no oficial, obtingut en un centre d'ensenyaments que no exigia com a requisit ni tenir aprovada la Selectivitat.

Així que Begoña Gómez presumeix de tenir una llicenciatura en Màrqueting, que realment no ho és, ja que va cursar els seus estudis en una entitat privada que funcionava a manera d'acadèmia i no en l'ESIC, escola de negocis i centre universitari de gran prestigi, segons ‘OK Diari’.

Malgrat tot, la dona de Pedro Sánchez continua al capdavant del Màster en Transformació Social Corporativa, destinat a formar experts en el mercat laboral, que inclou beques de recerca. Encara que al principi ocupava el lloc de directora d'aquesta iniciativa, promoguda per UCM, Reale Segurs i la Fundació La Caixa, ara ha passat a ser la codirectora.

Malestar generalitzat

No obstant això, en les xarxes socials continua imperant el malestar pel lloc que ocupa Begoña Gómez, fins al punt de convertir-se en tendència en els últims dies.

A la dona de Pedro Sánchez fins li han posat un malnom en Twitter: ‘Lady Enchufes’. I és que són molts els usuaris que han arremès contra la dona del president del govern per haver estat triada per ser la primera dama espanyola. «Begoña Gómez, una altra ‘membre’ més de la llarga llista dels anomenats progressistes, que fan de la mentida la seva forma de vida», ha escrit un tuiter.

«Que Begoña Gómez no tingui títol universitari no és tan greu, tampoc ho té José Zaragoza, Adriana llastra o Patxi López. El problema és que et regalin la direcció d'un màster per ser ‘dona de’ sense estar capacitada per a això. A veure si així ho entenen»), ha explicat un altre usuari en Twitter.

Però no sols això. La polèmica de Begoña Gómez també ha esquitxat al seu marit en Twitter. I és que més d'un ha recordat que el president del govern va copiar en la seva tesi articles publicats per professors de la Universitat de Cadis i la Universitat Carles III anys abans: «Pedro Sánchez i Begoña Gómez estan fets l'u per a l'altre. Un plagia la seva tesi, i l'altra presumeix d'un títol que no té. Són ideals».

A part d'aquest nou lloc cal no oblidar que Begoña Gómez també ostenta la direcció de la fundació ‘Àfrica Center’, una institució privada de l'Institut d'Empresa, que té com a missió impulsar la innovació en el continent africà.