YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Asraf se'n va de la llengua i un detall desconegut de l'adopció de Chabelita

Isa Pantoja no va donar crèdit a les paraules de la seva parella a 'La Casa Fuerte'

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Asraf revela en directe que Isa va ser adoptada per Isabel Pantoja  | Telecinco

Asraf Beno va provocar un huracà aquest dimarts, 15 de desembre, per una declaració en directe que va deixar sense paraules la seva xicota, Isa Pantoja. El concursant de 'La Casa Fuerte' va afirmar que Isa P havia estat adoptada per Isabel Pantoja i María del Monte.

La filla de la 'tonadillera' es va quedar en xoc després del que havia dit Asraf i va enfadar-se molt amb la seva parella després de veure el vídeo emès pel programa. La sorprenent declaració d'Asraf va succeir durant una prova del 'reality' de convivència de 'Mediaset', en què els concursants havien de saber certes dades de la vida de l'altre.

Asraf es va aprendre tots els detalls de la vida d'Isa, encara que alguns van deixar a la jove molt tocada: «Vas néixer al Perú. Et van adoptar María del Monte i Isabel Pantoja», li va dir Asraf Beno davant la sorpresa de l'audiència del programa.

«Estàs anant per mal camí i m'estàs intentat fotre», va reaccionar Isa Pantoja

Chabelita es va quedar parada després d'escoltar el seu xicot i després de trencar a plorar, li va mostrar el seu cabreig. «No. Estàs anant per mal camí i m'estàs intentat fotre», va sentenciar de forma contundent. «No vull seguir parlant del tema», li va respondre abans de separar-se una mica d'ell pel seu enuig.

Asraf va reaccionar ràpidament i va ser després Isa Pantoja: «Això no ho diré. No ho sabia, puc equivocar-me, no?», li va respondre. Isa va tornar en si i va voler explicar-li amb més calma la seva opinió: «Et juro, amb tot el que has dit en un moment... a més, jo no t'he explicat això perquè no ho sé, així que no t'ho he pogut dir».

En comptes d'arreglar-ho entre ells, Asraf va tornar a retreure-li a Isa la seva reacció: «M'ho estàs dient com si ho hagués dit a posta», al que la filla d'Isabel Pantoja va afirmar: «Semblava que ho havies dit a posta». Llavors, Beno es va fer enrere i li va demanar disculpes a la seva parella: «M'ha sortit així, ho sento».

Així va ser l'adopció d'Isa Pantoja l'any 1995

El procés d'adopció d'Isa Pantoja va passar per diversos processos. Tot va començar l'octubre de 1995 quan Isabel Pantoja cantava a Perú i va prendre la decisió de ser mare de nou, adoptant una nena al país sud-americà. L'agent peruà Domingo Castro Garanchena, que contractava Isabel per les seves actuacions, va ser l'encarregat de començar les gestions de l'adopció d'Isa.

L'esmentat mànager tenia una forta relació amb Vladimirio Montesinos, mà dreta d'aleshores president Alberto Fujimori. La premsa peruana va emplenar pàgines amb l'adopció a causa de la fama d'Isabel Pantoja, i el sorprenent de l'assumpte, i fins va arribar a fer públic el nom de la nena d'Isabel Pantoja: Andrea Celeste, nascuda a Cusco a finals de 1995.

Ja el maig de 1996, va ser Alberto Fujimori qui va acompanyar a Isabel Pantoja i a Isa a l'aeroport en el seu retorn a Espanya per acomiadar-les. A més, la cantant María del Monte va esdevenir la padrina d'Isa Pantoja .

María del Monte un personatge que té molt a dir sobre el 'clan Pantoja'

Tot el que succeeix amb Chabelita i Asraf és notícia a causa del conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera al voltant de l'herència de Paquirri. María del Monte, un personatge que surt ara a la palestra, mai va voler dir per què va trencar la seva amistat amb la 'tonadillera', però des que van finalitzar la seva amistat mai han tornat a coincidir. Un tema tabú que potser es parlarà a 'La última cena', l'especial de 'Telecinco' per a la nit de Nadal que comptarà com a convidada a María del Monte.


Comentaris

envia el comentari