La germana d'Ortega Cano trenca el silenci sobre la salut del torero

Contradiu així la versió donada per l'esposa del destre, Ana María Aldón

Imatge de José Ortega Cano
Conchi Ortega Cano, la germana del torero, ha parlat de la salut d'aquest | Twitter

El torero José Ortega Cano no deixa de ser notícia en aquests últims dies. Primer, ho va ser perquè es va començar a parlar que estava travessant una gran crisi amb la seva dona (Ana María Aldón), una informació que ha estat desmentida per ella.

Segon, es va convertir en protagonista de l'actualitat perquè es va especular amb el fet que no estava bé de salut. Un rumor que va augmentar amb les paraules recents de la seva dona, però que ara ha estat desmentit per algú molt proper a ell. En concret, per la seva germana Conchi.

Ana María Aldón confirma els rumors

Com hem esmentat, molt s'ha vingut parlant sobre que Ortega Cano no travessa el seu millor moment respecte a la seva salut, però, només eren  rumors, ja que ni ell ni ningú del seu entorn ha volgut comentar res al respecte.

No obstant això, aquest fet va canviar fa uns dies, des que la seva dona va voler explicar la realitat al plató de 'Viva la vida', on ara exerceix com a col·laboradora. Concretament, Ana María Aldón va sorprendre a tots reconeixent que unes jornades enrere s'havien endut un gran ensurt amb el torero.

Sembla que estaven reunits amb uns amics i, en un moment determinat, el destre va patir una pèrdua de memòria. Això va espantar molt a tots, tot i que va ser una cosa molt puntual. Precisament pel que ha passat, José Ortega Cano va acudir al metge, i a l'hospital es va procedir a realitzar-li diverses proves mèdiques. Aquestes, segons va explicar la seva dona, afortunadament han indicat que «tot està bé i no ha tornat a passar».

Conchi Ortega Cano desdiu la seva cunyada

Les paraules de la dona del torero, tot i que va dir que les proves havien anat bé, han incrementat més els rumors per la salut d'aquest. I això ha portat els reporters a voler obtenir més informació de primera mà.

Per aquest motiu, no han dubtat a acudir a parlar amb una de les germanes del destre, concretament amb Conchi Ortega Cano. Aquesta, com és habitual en ella, no ha dubtat a respondre a la premsa i ho ha fet, sorprenentment, per desdir a la seva cunyada.

De fet, la dona ha estat enxampada sortint d'una xurreria amb una altra dona de la mà. En aquest moment, els reporters s'han acostat per conèixer realment com està el destre, exactament preguntant-li: «Quin ensurt que us ha donat el teu germà, no?», fent al·lusió al que havia explicat la dona del torero.

Tanmateix, la seva resposta ha sorprès i molt. Sí, perquè ha dit: «Al meu germà no li ha passat res». És més, per fer callar qualsevol mena de rumor no ha dubtat a manifestar: «El meu germà es troba estupendament».

D'aquesta manera, ha tancat completament les enraonies, però és innegable que ha generat altres. I és que no s'entén el perquè Ana María Aldón explica una cosa i després la seva cunyada la desmenteix.

Ortega Cano parla també

Després de les paraules de la seva germana i de la seva esposa, el destre ha estat 'caçat' pels reporters al costat de Conchi i el seu cunyat Aniceto. En concret, se li ha enxampat fent unes gestions al banc i després a la perruqueria. I no li ha agradat gens la presència dels reporters.

És cert que, José Ortega Cano aparentment s'ha mostrat bé i en forma, d'aquí que s'hagin aclarit els seus problemes de salut. No obstant això, el que sí que està és molt cansat de ser notícia, ja que mostra d'això és que, segons 'La Gaceta de Salamanca', s'ha enfadat amb la premsa. Tant és així, que li ha deixat anar als reporters: «Deixeu-me tranquil! Deixeu-me tranquil, si us plau!».


Comentaris

envia el comentari