YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El comentat esdeveniment familiar al qual Elionor i Sofia no podran acudir enguany

Felip de Grècia i Nina Flohr s'han casat en una cerimònia molt íntima

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
La princesa Elionor i la infanta Sofia no poden anar al casament familiar de l'any | GTRES

La princesa Elionor i la infanta Sofia no han pogut assistir al casament familiar de l'any. El príncep Felip de Grècia i la seva parella, Nina Nastassja Flohr, s'han donat el 'sí, vull' en una cerimònia molt íntima a Suïssa. El passat mes de setembre, la casa reial grega anunciava en un comunicat oficial que el rei Constantí de Grècia i la seva dona, la reina Anna Maria, estaven molt contents amb l'enllaç matrimonial del seu fill petit.

Felip de Grècia i Nina Flohr es van comprometre «a principis d'estiu» en una bucòlica petició de mà a l'illa d'Ítaca, al Mar Jònic. No obstant això, el comunicat assenyalava que els detalls del casament es donarien a conèixer «quan sigui l'hora».

Una cerimònia molt íntima

Tothom esperava que la cerimònia es dugués a terme després de la pandèmia de la Covid-19, però Felip de Grècia i Nina Flohr han decidit celebrar el seu enllaç com més aviat millor i han passat per l'altar en una celebració molt íntima, gairebé secreta. Ha estat tan privada que només hi havia tres convidats.

La parella va viatjar a Suïssa, el lloc natal de la núvia, i envoltats dels Alps nevats, es van casar en una cerimònia civil el passat dissabte 12 de desembre. Els únics testimonis del casament han estat els pares dels nuvis, el rei Constantí i Thomas Flor. Ara bé, no es descarta que un cop superada la crisi sanitària, es realitzi una cerimònia religiosa més multitudinària.

Si Felip de Grècia i Nina Flohr celebressin una nova cerimònia, podria ser una gran reunió de monarquies europees, ja que el rei Constantí, a més de ser germà de la reina Sofia, té parentiu amb altres cases reials com la britànica, la de Dinamarca o la de Hannover.

Els detalls de l'enllaç

Un dels detalls que més ha cridat l'atenció de l'enllaç, ha estat el fet que el pare del nuvi anés en cadira de rodes. L'estat de salut del germà de la reina Sofia és delicat, encara que això no li ha impedit viatjar fins a Suïssa per gaudir del casament del seu fill petit.

El vestit de Nina també ha aconseguit estar en el punt de mira. Es tracta d'un conjunt de jaqueta i faldilla a l'estil Bianca Jagger del 1971, però amb tocs personalitzats: amb peces de 'tweed' i una faldilla de tall per sota del genoll. La núvia ha completat el conjunt amb la seva cabellera llisa.

Nina Flohr és l'hereva de VistaJet

La relació entre Nina Flohr i Felip de Grècia es va donar a conèixer el juliol de 2018, després d'assistir junts al casament de lord Edward Spencer-Churchill.

Thomas Flohr, el pare de Nina, és un multimilionari magnat de l'aviació, fundador i actual president de VistaJet. El seu patrimoni es va calcular al voltant dels 2.300 milions de dòlars (1.958 euros) el 2018. Nina és l'hereva de l'empresa del seu pare i, a més, és la directora creativa de la firma. Ella defensa la seva visió pel disseny a través de mesures com la d'encarregar a Moncler l'uniforme del personal de la cabina, o el càtering a l'exclusiva cadena de restaurants japonesos Nobu.

Katharina Flohr, la seva mare, actualment treballa a la joieria Fabergé, però també va ser directora de moda en revistes com 'Cosmopolitan' o 'Vogue'. L'any 2001, va acceptar un lloc com a editora de joies a la revista 'Tatler' i es va mudar al costat a Londres. Nina Flohr i Felip de Grècia es van conèixer al país britànic, on actualment resideixen tots dos.


Comentaris

envia el comentari