YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Revelen el mal moment que travessa Felip VI: «Està prim i cansat»

Fonts de La Zarzuela revelen que el rei està «preocupat» pel discurs de la nit de Nadal

Foto oficial del Rei Felip VI
El rei està preocupat pel seu discurs de la nit de Nadal | GTRES

Queden pocs dies per al discurs de Nadal del 2020 del rei Felip VI. El monarca ja prepara el seu missatge de Nadal per fer arribar un discurs institucional als milers d'espanyols que han viscut un any molt dur. La pandèmia de la Covid-19 ens està deixant desenes de milers de morts i contagiats des del mes de març, és per això que la situació sanitària i econòmica del país seran els dos grans temes del discurs. Ara bé, el rei també estarà obligat a parlar sobre el rei emèrit. 

«El rei està molt preocupat, prim i amb ulls de cansat»

La sortida per la porta del darrere del rei Joan Carles a Abu Dhabi, els escàndols financers del rei emèrit o la polèmica carta dels exmilitars, possiblement són temes que tocarà, en major o menor mesura, Felip VI. Segons el diari digital 'El Español', «el rei està molt preocupat. Prim i amb ulls de cansat, que brillen per sobre de la mascareta quirúrgica».

Les fonts revelen que els assessors del rei s'han implicat amb cos i ànima en el discurs que donarà el cap d'estat el pròxim 24 de desembre. «Des del març que Felip VI actua com a rei i no com a fill, tot i el dolor que això li està suposant», confessa una font íntima de Felip.

El que explica l'entorn de Felip VI sobre el contingut del discurs de Nadal

L'entorn més íntim del rei sap com serà aquest discurs: «Ha de deixar clar què és el que li avala a ell i a l'estat democràtic en què vivim tots, que el seu regnat està fora de dubtes. No entrarà en aquest debat. No serà el rei qui obri aquest meló. El que li faltava per acabar l'any», asseguren.  

Malgrat tot, Felip VI està preocupat pel discurs de Nadal, ja que aquest any serà més complicat que els anteriors. Mentrestant, «des de La Zarzuela fins i tot se li van enviar estris, roba i alguns objectes personals que ell mateix va demanar».

Un altre assumpte és l'opinió que tenen des de La Moncloa, des d'on es defensa que el rei parli sobre els polèmics assumptes de la família reial: «La Moncloa està pressionant perquè Felip VI parli sobre la situació que ha deixat el seu pare, per diferenciar a l'actual Prefectura de l'Estat de l'anterior. Caldrà abordar aquest espinós assumpte, però s'està intentant fer-ho amb tacte. La qüestió és com fer-ho», assegura la font del Palau de la Zarzuela.

El rei emèrit regularitza la seva situació amb l'Agència Tributària

El 9 de desembre, el rei emèrit Joan Carles va fer públic un comunicat en què anunciava haver pagat a l'Agència Tributària 678.393,72 € per regularitzar la seva situació amb el fisc espanyol. Amb aquest pagament, el rei emèrit aconsegueix evitar la imputació de delictes fiscals sobre l'ús de les conegudes 'targetes black'. Així doncs, el rei Joan Carles, està intentant frenar la possible imputació per delicte fiscal.


Comentaris

envia el comentari