Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla acudeix d'urgència a l'hospital per un accident a casa seva

La col·laboradora de 'Sálvame' ha hagut de ser intervinguda a l'hospital després de patir un incident domèstic

Paz Padilla ha hagut d'anar ràpidament a l'hospital després de patir un incident domèstic. La col·laboradora de 'Sálvame' ens ha donat un bon ensurt quan ha publicat a les xarxes socials la ferida que s'ha fet mentre cuinava. 

Paz Padilla rep tres punts de sutura al dit

A través del seu perfil oficial d'Instagram, Paz Padilla ha explicat a tots els seus seguidors —2 milions— l'accident domèstic que ha viscut. A Paz li agrada molt cuinar, i aquest cop volia superar-se a ella mateixa, però no ha estat possible. La gaditana explica a les seves xarxes socials que volia tallar un tros de carn, però que finalment es va tallar el dit.  

Com és habitual, la presentadora ho ha explicat amb humor i detalls. «Us explico el que m'ha passat. Resulta que l'altre dia vaig fer carn al forn. Vaig voler tallar-la i el ganivet no tallava gaire bé, així que vaig tenir la brillant idea, l'estupidesa més ben dit, d'agafar el ganivet perniler. I llavors... raaaf!. Així soc jo, per fer el ximple», ha explicat en un 'stories'.

Tal com explica Paz Padilla en el seu compte d'Instagram, va haver d'anar d'urgència a l'hospital perquè li tractessin la ferida. Finalment, la presentadora ha mostrat als seus seguidors les seqüeles de l'incident: tres punts de sutura i un embenat que ella mateixa ha modificat. La humorista i actriu ha explicat, entre rialles, que s'ha pintat les ungles de color vermell i, per no desentonar, ha decidit fer-se una ungla sobre l'embenat. 

Altres incidents de Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer

Paz Padilla s'ha pres amb bon humor la seva última visita al centre hospitalari, atès que la presentadora també està acostumada a patir accidents d'aquest tipus. De fet, no és la primera vegada que la gaditana acaba amb els dits embenats. Fa més d'un any, concretament el 28 de novembre de 2019, Paz Padilla va haver de dur la mà immobilitzada després de forcejar amb Kiko Hernández per unes declaracions.

L'any 2017, Paz Padilla va ser ingressada d'urgència a l'hospital. La col·laboradora va patir una greu reacció al·lèrgica després de la picada d'una vespa, encara que en aquest cas la zona afectada va ser el peu.

Seguint el camí de la seva mare, la 'influencer' Anna Ferrer, també va patir un incident laboral durant les seves pràctiques com a becària al departament financer de Mediaset. La jove va explicar a Instagram que es va tallar dos dits, i ho va explicar amb humor i detalls, com la seva mare: «Bé, us explicaré la dura vida de la becària. Avui arxivant documents, perquè no només porto cafès sinó que de vegades també arxivo, m'he tallat dos dits».

L'any més dur per a Paz Padilla

Encara que Paz Padilla es prengui amb un humor aquest incident, cal recordar que la col·laboradora ha viscut un any ple de visites a l'hospital i problemes de salut.

Aquest 2020 està sent l'any més dur per a la col·laboradora de 'Sálvame', que s'ha enfrontat a la tràgica defunció del seu marit Antonio Vidal, després de diversos mesos lluitant contra un càncer. Una pèrdua a la qual Paz Padilla es va haver d'enfrontar pocs mesos després de morir la seva mare amb 91 anys.

A més, Ana Isabel Agarrado, la qual va ser sogra de Paz Padilla, també va morir el passat mes d'agost. Una pèrdua que va tornar a trencar a la presentadora.