Enrique Ponce amb ullesres de sol i abric negre

Els problemes amagats que impedeixen a Enrique Ponce divorciar-se de Paloma

El torero no està en el seu millor moment financer

Des de fa mesos es ve parlant de la ruptura entre Enrique Ponce i Paloma Cuevas, després de 25 anys junts. Una ruptura que ha causat un gran mal, especialment en ella, perquè ell ha aconseguit refer la seva vida al costat de la jove Ana Soria.

No obstant això, les 'aigües' sembla que estan calmades i ja el que queda és que l'encara matrimoni signi el divorci, el qual ja anava a subscriure mesos enrere, però que no s'ha rubricat per les dues parts. Sembla que és el torero el que encara no ho ha fet, i això ha suscitat tota mena de rumors.

Entre aquests, que podria voler una reconciliació amb la seva dona, cosa a la qual ella no està disposada, o que no es posen d'acord econòmicament. No obstant això, segons la revista 'Semana', el motiu que el destre no hagi fet aquest pas és un altre, concretament, que travessa una sèrie de problemes financers.

El divorci de Ponce i Cuevas

A favor de l'afecte que es professen i de les dues filles que tenen en comú, Enrique i Paloma han volgut separar-se de forma cordial. Per això, han arribat a un acord respecte a l'habitatge en el qual ella residirà amb les seves filles, ja que la cordovesa tindrà la custòdia. Això sí, el torero podrà veure a les seves petites, segons un règim de visites acordat, a qui que els passarà mensualment la corresponent pensió alimentària.

Precisament aquest acord feia pensar que la fira del divorci es produiria al setembre. No obstant això, no ha estat així perquè ell no ha posat la seva rúbrica en aquest document, i això es deu a una qüestió merament econòmica. Sembla, segons 'Semana', no passa per una bona situació financera i vol esperar que acabi l'any i comenci el 2021 perquè millori.

La situació econòmica d'Enrique Ponce

Com a tants professionals, la pandèmia ha afectat de manera considerable a Ponce, i és que les curses de braus han estat suspeses. Només s'han celebrat unes quantes al nostre país i això ha minvat considerablement l'economia del torero, que esperava tenir una bona temporada.

A més, no cal passar per alt que el coronavirus també ha fet que en aquests moments es trobi en la corda fluixa la gira per Amèrica. Si aquesta finalment es paralitza, suposarà un enorme cop per al valencià. Sí, perquè aquesta li reporta una suma elevada de diners i de no celebrar-se es veuria bastant ressentida la seva butxaca.

De la mateixa manera, cal saber que Enrique Ponce ha posat en marxa un negoci recentment, i aquest encara no li està donant beneficis. En concret, segons el citat mitjà, ha començat a vendre el seu propi oli d'oliva de forma 'online', i ho està fent de la mà del seu amic Rafa Dona. I és que aquest és l'amo d'una pàgina web, 'El Capote', en què ha optat per comercialitzar el citat producte. És una web de peces de vestir, però ara inclou també la venda d'aquest article, que procedeix de la finca 'Cetrina' del destre.

Una iniciativa en línia amb la qual el torero espera millorar el negoci olier que té i que fins al moment no li estava sent tan rendible com desitjava.

Nous projectes en ment

Donada la situació, cal establir que fins i tot el valencià té un altre projecte entre mans que li faria canviar completament de rumb professional, però que li donaria diners. De fet, hem sabut fa poc que ha gravat un disc, ja que li fascina cantar. I precisament ara, sembla, es troba intentant negociar amb una discogràfica la sortida al mercat d'aquest.

Sense cap dubte, aquest àlbum si veiés la llum suscitaria molt interès i li podria portar beneficis econòmics. No obstant això, cal ser conscients que els 'puristes' del món del bou no ho veurien amb bons ulls. No estarien d'acord en el fet que una figura de la tauromàquia com ell es convertís en el nou Jesulín de Ubrique.

Sigui com sigui, Enrique Ponce no està de braços plegats. Vol millorar la seva economia i així, entre altres coses, poder signar ben aviat el divorci amb Paloma Cuevas.