Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

La feina desconeguda de Kiko Hernández fora de 'Sálvame' per tenir més diners

El col·laborador té altres projectes personals

La trajectòria televisiva de Kiko Hernández és pràcticament impecable. El col·laborador de 'Sálvame' ha aconseguit ser un dels tertulians més valorats de Telecinco. Des que va aparèixer a 'Gran Hermano', Kiko Hernández s'ha quedat en televisió, convertint-se en una cara visible de la cadena.

Molts critiquen el col·laborador per estar allà sense ser ningú, però la realitat diu que actualment Kiko Hernández és un dels millors treballadors de 'Sálvame'. El seu primer gran treball va arribar col·laborant en 'A tu lado', programa presentat per Emma García. Després d'això va fitxar per 'Sálvame', un programa que aleshores es va crear per fer un especial seguiment de 'Supervivientes', però, avui dia l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez és líder i un referent dels programes del cor.

Kiko Hernández a part de ser col·laborador, també és presentador suplent i diverses vegades ha hagut de posar-se al capdavant del programa durant una hora i fins i tot de vegades durant les cinc hores que dura l'emissió en directe. Veient aquesta trajectòria és indubtable pensar que Kiko Hernández ha aconseguit guanyar una autèntica fortuna, ja que el col·laborador pot ser perfectament un dels millors pagats del programa.

Fa uns dies va sorprendre els seus seguidors després de ser fotografiat practicant la seva nova passió: l'hípica. Ara, Kiko Hernández ha mostrat en el seu Instagram la seva nova faceta de presentador.

'Mejor llama a Kiko'

Kiko Hernández, a part del que guanya a 'Sálvame', també ha aconseguit un bon sobresou al programa 'Mejor llama a Kiko', un espai que s'emet en diversos canals de Mediaset, i és un estil de telebotiga. El programa està molt ben elaborat, no és la típica telebotiga habitual, sinó que està millor treballat.

Kiko Hernández no està sol en aquest projecte, ja que l'acompanya Elena de José. Tots dos es dediquen a mostrar productes, des de rellotges d'alta gamma, fins a maletes. 'Mejor llama a Kiko' està triomfant molt, tant que fins i tot té una pàgina web. Al portal es poden apreciar tots els productes que apareixen al programa perquè els puguis comprar. El programa se sol emetre a Telecinco a les 02:55 hores fins a les 03:25 hores, encara que també es pot veure a diferents hores a FDF i ocasionalment en altres cadenes de Mediaset.

Kiko Hernández és una persona molt treballadora i sembla que no li arriba amb 'Sálvame', així que també seguirà en aquest peculiar espai on s'està guanyant un bon sobresou. El programa s'emet des de l'any passat, però ha estat aquest quan ha aconseguit aconseguir grans registres d'audiències, semblant així que tot el que Kiko Hernández toca es converteix en èxit.

El col·laborador de 'Sálvame' sap perfectament el que és la televisió; un dia estàs triomfant i a l'altre no. És per això que no deixa d'emprendre i buscar nous projectes, i més ara que té dues filles. Kiko Hernández ha manifestat sempre que vol deixar la millor educació a les seves filles perquè el dia de demà puguin arribar a ser alguna cosa important a la vida.

2020 no ha estat un bon any per a ningú, ni per Kiko Hernández que ha patit molt amb el confinament. No obstant això el tertulià i exconcursant de 'Gran Hermano' ha sabut treure una bona tallada econòmica de totes les oportunitats que se li han anat presentant al llarg de la seva carrera. Per si no fos prou, el col·laborador també oficialitza casaments, cosa que sempre li ha encantat, tal com es va poder veure a 'Las bodas de Sálvame', programa de Telecinco que es va emetre fa 5 anys.

Aquest és un clar exemple de perseverança i treball. Pot agradar més o menys, però el que està clar és que Kiko és un treballador nat.