Rocío Flores i el seu germà David Flores

David Flores reapareix pel seu aniversari i fa saltar les alarmes: què li han vist

La imatge ha estat publicada per la seva germana, Rocío Flores, a les xarxes socials

Rocío Flores està de celebració. Avui, dia 15 de desembre, el seu germà David Flores compleix 22 anys i ho fa amb la seva germana a la qual adora i que li ha volgut dedicar unes precioses paraules amb motiu del seu aniversari. La filla de Rocío Carrasco ha demostrat en més d'una ocasió la devoció que sent per David de qui ha cuidat des de petit i que avui dia segueix al seu costat.

Com no podia ser d'altra manera, Rocío no ha dubtat a celebrar un dia tan especial al costat del seu germà i ha volgut compartir amb els seus seguidors la celebració amb un homenatge, on ha volgut destacar la gran força i enteresa de David.

La felicitació d'aniversari de Rocío Flores al seu germà

Amb una preciosa foto on podem veure com David Flores fa un petó a la galta a la seva germana mentre aquesta somriu, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco li dedicava unes boniques paraules al seu germà amb motiu del seu 22 aniversari.

«Felicitats, el meu nen, tu ets el meu regal de la vida, que res ni ningú t'esborri aquest somriure que m'alegra la vida, desitjo que sempre siguis tan feliç com ets, ningú m'ha ensenyat tant com tu, ets la persona més guerrera que conec, sempre superant-te i sempre fent-nos feliç. T'estimem», publicava l'exsupervivent al costat de la instantània.

Rocío Flores sent una especial debilitat pel seu germà. Tots dos han hagut de seguir amb les seves vides tot i no tenir contacte amb la seva mare des de fa vuit anys i, des del primer moment, la neta de Rocío Jurado s'ha desviscut per ell. «El meu germà és una persona especial i vull tenir al meu cap que mai li faltarà de res, mentre tingui ell el seu futur assegurat la resta em sobra», confessava Rocío fa uns mesos.

La impactant imatge de David Flores

Encara que tota la família ha intentat que David Flores no es convertís en el focus dels mitjans de comunicació com una forma de protegir-lo a causa de la discapacitat que pateix, ha estat gràcies a les publicacions de la seva mateixa germana la forma en què hem pogut conèixer com es troba el net de Rocío Jurado.

Muntatge amb una captura de la storie de Rocío Flors amb el seu germà bufant unes espelmes
David Flores i el seu actual aspecte amb 22 anys | Instagram

Per les publicacions a les xarxes socials de Rocío, hem vist el canvi físic que ha experimentat el jove cridant molt l'atenció l'aspecte desmillorat amb el qual ha aparegut en la seva última imatge on li podem veure bufant les espelmes del seu pastís d'aniversari.

L'absència de Rocío Carrasco

Des que Rocío Flores va aparèixer en televisió per primera vegada com a defensora del seu pare quan aquest va entrar a 'GH VIP', no s'ha cansat de remarcar l'absència de la seva progenitora. Rocío Flores, dos anys més gran que el seu germà, confessava el dany que això li produïa especialment tenint en compte la delicada situació de David. «Per a mi el primordial és el meu germà, s'està criant sense la seva mare», explicava entre llàgrimes en el seu pas per 'Supervivientes'.

Rocío lamentava les coses que s'ha perdut la seva mare sobre la vida del seu germà a qui sempre ha qualificat d'afectuós i molt especial. Encara que tenen el suport incondicional d'Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores i a la qual David estima com si es tractés d'una mare, la veritat és que l'absència de Rocío Carrasco i la seva negativa de parlar amb els seus fills, els fa mal a l'ànima. No obstant això, a poc a poc han après a seguir amb les seves vides i en l'actualitat es mostren feliços amb la seva nova família.