Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López al plató de 'Sálvame'

La possible venjança de Marta López contra Alfonso Merlos que surt a la llum ara

Així li ho hauria fet saber el mateix Merlos a diferents persones que treballen a la part tècnica de Mediaset

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López ha negat les acusacions del seu ex | Instagram

La vida privada i sentimental de Marta López ja forma part de l'interès públic, i és que la col·laboradora i ex concursant de 'Gran Hermano' ha sabut rendibilitzar les seves anades i vingudes amoroses, aconseguint l'interès de l'audiència i també dels programes de televisió que han volgut contractar-la quan pitjor ha estat la seva vida sentimental.

Si bé és cert que la tertuliana ha participat en multitud de programes, quan més presència ha tingut, ha estat quan ha protagonitzat alguna ruptura amorosa i com a mostra d'això tenim la ruptura abrupta amb l'advocat Alfonso Merlos durant la quarantena, i que li va servir per tancar un contracte de molts zeros amb Mediaset i ara, la ruptura, aquesta menys sonada amb l'exfutbolista Efrén Reyero.

López ha sabut sempre jugar un paper de víctima, però que li permet pastar grans quantitats de diners. A més, ha estat ella qui ha marcat el ritme donant-li a cada un dels protagonistes el seu lloc i marcant el moment en què s'havia d'explicar alguna cosa.

En el cas de Merlos, la ruptura va venir impulsada per l'aparició del vídeo en què es veia Alexia Rivas passejant en roba interior pel menjador de l'advocat, causant així un gran declivi en la seva carrera i que, fins i tot li va costar que el Col·legi d'Advocats es pensés si seguir comptant amb ell com a responsable de comunicació o bé, rescindir el seu contracte en considerar que la seva presència pública estava degradant la imatge de tots els professionals als quals representa.

Finalment, el Col·legi d'Advocats va seguir comptant amb Merlos, disminuint el pressupost destinat al seu sou i, a més, demanant-li com clàusula inamovible que cessés la seva presència en els platós de televisió. A partir d'aquest moment Merlos no ha tornat a trepitjar un plató, protagonitzant sortides molt abruptes dels programes en què treballava per Mediaset.

Ara, la història fa un nou gir, i una informació que li ha arribat a Belén Esteban afirmaria que l'absència de Merlos als platós es deuria a les pressions que està rebent la cadena perquè aquest no torni a recuperar la seva posició en el medi.

Marta López podria ser la mà que bressola el bressol

Ahir,  Antonio Montero va acusar Marta López de rendibilitzar totes les seves ruptures, convertint-lo en un negoci molt llaminer i que li permet treballar per sobre de les seves possibilitats. Per la seva banda, Marta López ha dit que això no era així i que el menys vol és quedar com una 'banyuda' públicament.

A la meitat d'aquest discurs, els seus companys de 'Sálvame' han volgut saber on era Alfonso Merlos, i la col·laboradora ha indicat que aquest va decidir sortir del món televisiu per dedicar-se a altres tasques. No obstant això, Belén Esteban ha interromput la seva companya per compartir una informació que li ha arribat per part d'un treballador de Mediaset i que ha parlat amb Merlos.

D'aquesta conversa es desprèn que Marta López hauria influït perquè el seu ex no tornés a treballar en la seva cadena, una informació que ha negat la protagonista indicant que ella no té aquest poder i que, a més, si hi hagués un culpable de tot això, seria el mateix Merlos, que va enfonsar la seva carrera amb l'emissió del vídeo en què es podia veure la seva amant Alexia passant per darrere d'ell en roba interior.

Per Marta, Alfonso Merlos ja és passat i els seus ulls estan centrats en Efrén Reyero, tot i que la relació està trencada fa més de mig mes, els dos han confessat que encara hi ha alguna opció de tornar, sempre que se solucionin alguns dels conflictes que han tingut i que van acabar trencant la relació, la qual va començar a la televisió i que va acabar en el mateix lloc on va començar.

La col·laboradora ha explicat que ahir a la nit va estar parlant fins molt tard amb Efrén per telèfon per aclarir el tema de les converses entre ells i que aquest havia gravat per enviar-les a terceres persones. Segons sembla, les explicacions han convençut López, apropant més que mai posicions amb el seu ex-xicot.