La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020

Ho confessa per primer cop: Mila Ximénez revela la seva esperança de vida

La col·laboradora va concedir una de les seves entrevistes més sinceres a María Patiño en l'espai nocturn de 'Socialité'

Mila Ximénez va ser una de les convidades d'excepció en l'espai nocturn de 'Socialité'. La col·laboradora de 'Sálvame' acudia dilluns passat, 14 de desembre, al programa que presenta la seva gran amiga, María Patiño, per concedir una de les seves entrevistes més sinceres. L'exdona de Manolo Santana va explicar en directe com està vivint la seva lluita contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar el passat estiu i va deixar sense paraules a una Patiño visiblement emocionada.

No és la primera vegada que sentim com Mila Ximénez relata un dels pitjors moments que li ha tocat passar i com, malgrat els seus esforços, la malaltia ha acabat afectant el seu treball. La col·laboradora va tornar al setembre a 'Sálvame' disposada a intentar normalitzar la seva situació, però és evident que ha acabat condicionant.

«Soc una altra persona»

En les últimes setmanes hem pogut veure una Mila Ximénez molt lluitadora al programa presentat per Jorge Javier Vázquez. El seu enfrontament amb Lydia Lozano va ser la gota que va fer vessar el got i la col·laboradora no va poder evitar enfonsar-se. Durant l'entrevista amb María Patiño, Ximénez va confessar que no està bé.

«He passat un temps on he petat, on el cap m'ha dit si tot això val la pena. Fa un temps em van preguntar si he acceptat la malaltia, vaig dir que el tractament sí i la malaltia no. Ara accepto la malaltia, però el tractament no», explicava alhora que afegia: «Ara entenc que soc una altra persona».

Davant les demolidores declaracions de Mila, María Patiño va intentar animar-la, però no va ser suficient per consolar la seva amiga: «He de reunir-me amb mi mateixa un dia i entendre que som dos: la meva malaltia i jo. Ara només parlo del tractament, de la malaltia. Ja no sé de què parlava abans. Ara va tot de la malaltia», deia afectada.

Encara que va reconèixer no passar pel seu millor moment, Mila té clar que no vol rendir-se: «He de remuntar i fer una vida normal, que no l'estic fent. Tinc moltes pors, a sortir sola, a fer la compra, però he de canviar», explicava convençuda que seguirà lluitant.

Una mala jugada del destí

Sens dubte no ha estat un bon any per Mila Ximénez. Durant el confinament, la col·laboradora de 'Sálvame' ho va passar excessivament malament, ja que no va portar bé el fet de passar tant de temps a casa sense poder veure ningú i no va pensar que les coses s'anessin a complicar: «Fa molt de temps que estic confinada. Vaig sortir de la casa de 'GH', que no va ser fàcil, quan vaig sortir va ser el confinament, després vaig tenir l'herpes zòster, que és un dolor molt complicat i, quan creia que les coses tornaven a la normalitat, em van diagnosticar el tumor, el càncer», explicava.

«Això que m'ha passat és una gran putada. Ja tenia edat de descansar i gaudir, i que en aquest moment tingui aquesta aturada m'ha semblat una mala passada del destí molt cabrona. Estic molt cabrejada amb això. L'únic que espero és guanyar-li la batalla traient forces d'on no les tinc», explicava molt enfadada amb la vida.

La brutal reflexió de Mila Ximénez

Durant l'entrevista, Mila Ximénez va ser clara i rotunda com només ella sap ser-ho, i hi va haver un moment concret que va deixar a María Patiño impactada i sense paraules. La col·laboradora de 'Sálvame' recordava una conversa que va tenir amb la seva filla, Alba, on aquesta li va confessar que el que més li preocupava no era la seva malaltia, sinó «el meu cap», i Mila li va donar la raó.

«Em fa moltes voltes el cap. Prefereixo qualitat de vida, això que diré és una barbaritat, però prefereixo una vida més curta, però més vida. Amb més qualitat de vida», va dir Ximénez de manera rotunda. María Patiño no sabia com respondre a la reflexió tan dura de la seva amiga i li va confessar que de vegades sembla que a Mila li costa que la gent l'estimi.

Unes paraules que la col·laboradora va respondre confessant que el que li passa és que no vol ser una càrrega per a ningú. «No, no vull produir ni pena ni una atenció exagerada. Això no és una grip, que és una setmana malament, jo el que us dic sempre és que és un procés molt llarg i ho sé perquè m'ho han dit», concloïa.