YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tot el que se sap de la malaltia de David Flores, que acaba de complir 22 anys

El jove és el membre de la seva família que manté la seva vida en la més absoluta intimitat

Rocío Flores i el seu germà David Flores
David Flores Carrasco celebra avui 22 anys   | Instagram

Avui és un dia molt especial per a David Flores Carrasco, perquè el fill d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, compleix 22 anys. Segur que ho celebrarà, però, com és habitual en ell, ho farà en la més absoluta privacitat.

Podem dir que és el membre de la família de 'La Jurado' més allunyat del focus mediàtic, i això es deu tant a la seva decisió personal com al fet que s'ha considerat que és la millor opció per la malaltia que pateix.

La vida de David Flores Carrasco

El jove va venir al món un 15 de desembre de 1998 per tal omplir d'alegria la llar familiar, la qual estava format per la seva germana (Rocío), de 2 anys, i els seus pares. No obstant això, aquests es van separar un any després i ho van fer de la pitjor de les maneres: amb enfrontaments públics, retrets i judicis pel mig. Uns judicis que encara avui dia segueixen existint entre ells.

Amb la seva mare va estar vivint un temps, però, malgrat això, quan tenia 15 anys i després de seguir els passos de la seva germana, va marxar a residir amb el seu progenitor fins avui dia. Això sí, mai ha tornat a tenir relació amb Rocío Carrasco.

Com és David Flores?

Tot i que s'ha volgut sempre mantenir en la intimitat, és conegut que el jove pateix una malaltia de tipus genètic. Això sí, no se sap quina i molts són els rumors que han sorgit sobre aquesta. Així, hi ha mitjans que indiquen que pateix síndrome de Williams i altres que aposten per la síndrome d'Angelman.

La seva família mai ha volgut parlar públicament de la patologia que té David Flores Carrasco, únicament ha estat el seu pare el que ha explicat en entrevistes certs detalls. Així, ha fet referència a canvis d'hospitals, als ingressos del seu fill i fins i tot recentment s'atrevia a fer una publicació a favor de la discapacitat.

No obstant això, no han anat més enllà, sinó tot el contrari que altres pares que parlen obertament de les malalties dels seus fills, com a Bertín Osborne i Fabiola, Antonio David i Rocío no han volgut fer-ho. I ha sigut per mantenir al seu petit allunyat dels mitjans.

I precisament així viu. El jove de 22 anys, que està realitzant ara un cicle formatiu, no vol saber res de la premsa. Viu tranquil a Màlaga al costat del seu pare, la dona d'aquest (Olga Moreno) i la filla de la parella (Lola). A més, es destaca d'ell que és molt educat, molt rialler, que li encanta passejar per la ciutat andalusa i que és molt afectuós amb els seus éssers estimats.

Rocío Flores felicita el seu germà

Sense cap dubte, per Rocío Flores el seu germà David és la seva 'debilitat' com ha reconegut en més d'una ocasió. L'adora i sempre es preocupa per ell, com també de la seva germana petita. Per aquest motiu, no ha dubtat a felicitar-lo públicament i dir-li l'especial que és per a ella.

Així, ha fet servir el seu compte a Instagram per compartir una fotografia junts, en la qual ell apareix fent-li un petó a la galta. Una tendra instantània que ha acompanyat del següent missatge: «Felicitats, el meu nan. Tu ets el meu regal de la vida, que res ni ningú t'esborri aquest somriure que m'alegra la vida. Desitjo que sempre siguis tan feliç com ets. Ningú m'ha ensenyat tant com tu. Ets la persona més guerrera que conec, sempre superant-te i sempre fent-nos feliços. T'estimem».

Tota una declaració d'amor fraternal a David, a la qual segur que seguiran la del seu pare i la d'Olga Moreno, a qui estima com a una mare. No obstant això, la felicitació de la seva veritable progenitora no es produirà, almenys per ara. Potser el temps els permeti recuperar la relació.


Comentaris

envia el comentari