Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Contundent missatge a Isabel Pantoja: «Cantora és la teva tomba»

La 'tonadillera' suma nous enemics cada dia

La guerra a Cantora sembla que mai tindrà final. Isabel Pantoja està sent la persona més buscada per tots els mitjans nacionals després de tot l'entramat sobre l'herència de Paquirri, ja que tot va començar el passat 2 d'agost quan Kiko Rivera es va trobar amb els objectes personals del seu pare en una habitació de Cantora.

Aquest fet ha castigat molt a Isabel Pantoja, ja que anys enrere va denunciar la desaparició d'aquests objectes a causa d'un robatori. El DJ va destapar tots els escàndols de la seva mare en el programa especial anomenat 'Cantora, la herencia envenenada' i, a partir d'aquí, tot han estat problemes per a la 'tonadillera' que no deixa de guanyar-se enemics.

Isabel Pantoja segueix tancada a casa. La cantant està sent medicada segons han confirmat a 'El programa de Ana Rosa' perquè encara segueix en xoc per les paraules del seu fill. Ara, Isabel Pantoja ha vist com un nou enemic s'ha acarnissat amb ella. Estem parlant d'una dona que ha marcat molt en la vida de Kiko Rivera.

Es tracta de Mila Ximénez, la persona que va entrevistar Kiko Rivera a la revista 'Lecturas'. Aquesta entrevista va deixar molt mal parada a Isabel Pantoja pel fet que la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat molt clara respecte a tot el que s'està vivint a Cantora.

La nit d'aquest passat dilluns ha estat molt especial per a la tertuliana de Telecinco, ja que ha acudit a 'Socialité', el programa presentat per María Patiño, que també s'emet en directe els dilluns a la nit. Mila Ximénez va voler parlar de la seva lluita contra el càncer, així com del suport que està rebent per part de la seva filla. A més, la col·laboradora també ha volgut parlar sobretot el que està passant a Cantora.

Mila Ximénez i Kiko Rivera, el tàndem perfecte

Kiko Rivera i Mila Ximénez mantenen una excel·lent relació, el DJ va voler enviar-li un emotiu missatge a la col·laboradora, que no va poder contenir les llàgrimes. Després de reposar-se, Mila Ximénez va carregar contra Isabel Pantoja. «Crec que en el fons ets una perdedora, una gran perdedora perquè ho has tingut absolutament tot i el tens tancat, sota el matalàs, en una quadra a Cantora... No sé», va començar dient Mila.

La col·laboradora no va acoquinar-se en cap moment, i va seguir carregant contra Isabel Pantoja. «Paquirri va morir fa 30 i tants anys, aquí estan les teves netes que són molt petites encara, però te les perdràs també... Cada vegada que la vida et dona una esgarrapada et tanques en el teu món, Cantora no és casa teva, és la teva tomba i tu ho saps», va dir Mila Ximénez en directe a 'Socialité'.

Aquestes dures paraules han tornat a sembrar el caos a Cantora perquè la col·laboradora de 'Sálvame' no entén l'actitud d'Isabel Pantoja, que és incapaç de trucar al seu fill per aclarir les coses. Abans de finalitzar la seva intervenció, Mila va voler tancar el tema amb un missatge molt directe: «Isabel, jo no m'ho perdria. Perdre't a Kiko és com escopir al cel».

És d'esperar que Isabel Pantoja no contesti a aquestes informacions, ja que fa gairebé dos mesos que està callada sense dir absolutament res i sense sortir de casa. Mila Ximénez ha estat molt a prop de Kiko Rivera en aquests moments i tots dos s'estan donant suport mútuament en aquests moments tan difícils que estan passant. El DJ sap que pot confiar en la col·laboradora de 'Sálvame', i ella sap que pot confiar en ell.

La guerra a Cantora sembla que seguirà durant molt temps. El que està clar és que aquest Nadal serà molt diferent en la finca de la 'tonadillera', ja que tot apunta que Isabel Pantoja passarà les festes sense acostar-se a veure a les seves netes, perquè sembla que al seu fill no vol veure'l ni en pintura després de tot el que ha passat.