YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paz Padilla, en el seu moment més dur: Perd la seva mare i el seu marit en pocs mesos

La gaditana es troba enfonsada

Paz Padilla plorant
Paz Padilla es troba en el seu moment més dur | Telecinco

La presentadora, humorista i actriu Paz Padilla es troba en aquests instants enfrontant-se al moment més dur de la seva vida. I és que, en uns cinc mesos, ha perdut a dues de les persones més importants per a ella. El passat mes de febrer, va morir la seva mare, Dolores Díaz, als 91 anys. I ara ha perdut el seu marit, Juan Vidal, que tenia 53 anys i ha mort per un càncer diagnosticat fa un any.

Absolutament devastada és com es troba la gaditana, que ara s'enfronta a la pèrdua de qui ella ha dit que ha estat l'amor de la seva vida. I és que es van conèixer quan ella tenia 14 anys i ell 17 anys. En aquest moment van viure un idil·li i després els seus camins es van separar. Tant és així que ella es va casar temps després amb Albert Ferré, amb el qual va tenir a la seva filla (Anna Ferrer). No obstant això, d'ell es va separar cinc anys més tard.

Però la vida va voler que Paz i l'advocat Juan Vidal tornessin a trobar-se i a revifar la flama de l'amor. Tant és així que van reprendre la seva relació i això els va portar a fer que l'any 2016 es casessin en una romàntica boda a la platja.

Paz Padilla besant-se amb el seu marit, Antonio Juan Vidal
Paz Padilla ha perdut a l'amor de la seva vida | Instagram
 

No obstant això, ara el cruel destí ha volgut que hagin de separar-se per sempre. I tot per un càncer que no era conegut per l'opinió pública. Segons sembla, la parella ha volgut mantenir en la seva intimitat tant la malaltia com el tractament.

No obstant això, la mort ha sortit a la llum així com el complicat moment que travessa Paz Padilla. Enfonsada i desolada és com es troba ara, després de perdre en menys de mig any a dos dels pilars de la seva vida. Tot i això, segur que rebrà el suport del tercer, la seva filla, que no dubtarà a estar al costat de la seva mare més que mai. És el moment de donar-li tot l'amor del món.


Comentaris

envia el comentari