Rocío Carrasco

Rocío Carrasco tanca l'any amb una gran notícia: «Al maig»

La sort sembla somriure de nou a la filla de Rocío Jurado

Rocío Carrasco està d'enhorabona. Després del seu breu pas com a col·laboradora a 'Lazos de Sangre' de TVE, el programa presentat per Boris Izaguirre, ha presentat la quarta temporada de l'espai per al pròxim mes de maig. Va ser al setembre quan el programa biogràfic encarregat de repassar les vides d'alguns dels personatges més rellevants del nostre país va emetre l'últim capítol de la tercera temporada.

Una tercera temporada que va destacar principalment per la presència de la filla de Rocío Jurado, qui sortia del seu anonimat i tornava a la televisió després d'anys apartada, i en plena polèmica amb l'aparició pública de la seva filla, Rocío Flores, i el seu exmarit, Antonio David.

Rocío Carrasco podria tornar a trepitjar un plató

Tal com apunten des de 'Confidencial Digital', el públic va quedar molt content amb l'acollida que va tenir la tercera entrega de 'Lazos de Sangre', produïda per 'Tesseo Producciones', i aposta per una quarta temporada on asseguren que «tot seguirà igual que en l'última, excepte canvis d'última hora».

Tenint en compte el desig del programa de seguir la mateixa línia que en la tercera temporada, s'espera que acudeixin nous col·laboradors a banda dels habituals. En l'última vam poder veure cares com la d'Agatha Ruiz de la Prada, Jaime Peñafiel, Rosa Villacastín, Agustín Bravo, Carlos Latre i Alaska. Però, sens dubte, la que més expectació va causar va ser l'aparició de Rocío Carrasco.

Això podria indicar el desig del programa de seguir comptant amb la mare de Rocío Flores. Encara que al principi el debut televisiu de la filla de Rocío Jurado i Pedro Carrasco reflectia el nerviosisme de Rociíto davant la seva aparició pública, a poc a poc va anar sentint-se còmode i no va dubtar a involucrar-se en aquells temes més polèmics, llançant algun dard enverinat.

Sens dubte, part de l'èxit que va tenir el format va ser degut a l'interès dels espectadors de tornar a veure a Rocío Carrasco, i si aquesta es pronunciaria en algun moment sobre les polèmiques que l'envoltaven sobre la raó del distanciament amb els seus fills, Rocío i David Flores.

El programa ja està en marxa

Tenint en compte la situació epidemiològica per la qual estem passant, la productora assegura que el format no s'ha vist perjudicat i que ja s'estan gravant documentals complint amb la normativa i les mesures de seguretat i higiene. «En aquests moments es troben realitzant la gravació dels documentals de la quarta temporada», expliquen des de 'Tesseo Producciones'.

A més dels tertulians habituals i convidats, Boris Izaguirre tornarà a ser l'encarregat de presentar i dirigir els debats. L'espai s'emetrà un cop per setmana i repassarà la vida de les figures més notables del panorama nacional.

'Lazos de Sangre' tornarà al maig

Amb l'enregistrament dels nous documentals ja en marxa, tot està previst perquè la quarta temporada del programa biogràfic comenci el pròxim mes de maig de 2021. Mes en què habitualment s'ha estrenat l'espai de TVE.

La tercera temporada va donar el tret de sortida amb un repàs per la vida de Carmen Sevilla, on Rocío Carrasco va tenir una presència especial. L'afecte que Rociíto té cap a l'actriu va ser més que patent, ja que a les dues els uneix una forta amistat forjada arran del tracte que Carmen Sevilla tenia amb Rocío Jurado.

Va ser un programa especial per l'ex d'Antonio David Flores, perquè la mort de la seva mare va ocupar alguns minuts de l'espai. També vam poder veure una Rocío Carrasco molt emocionada després del documental d'Ángel Nieto amb qui el seu pare, Pedro Carrasco, també tenia una gran relació i a qui va arribar a conèixer en la seva infància.

Un cop finalitzada la tercera temporada, Rocío Carrasco va tornar a desaparèixer de la vida pública i el seu treball en televisió va arribar al seu final. No obstant això, amb l'anunci de la quarta entrega, la filla de Rocío Jurado podria reprendre el seu treball com a col·laboradora de televisió.