Imatge de José Ortega Cano

Ana María Aldón ho explica: El problema de salut que ha patit Ortega Cano

El torero va patir un contratemps fa unes setmanes, tot i que afortunadament es va quedar en un ensurt

Aquest dissabte, 12 de desembre, s'ha produït l'esperada estrena d'Ana María Aldón com a col·laboradora en 'Viva la vida'. Lluny de mostrar-se tímida, la dona de José Ortega Cano ha revelat certs aspectes sobre la seva vida privada que han suscitat l'interès de l'audiència, i també de tots els presents en plató. 

Sens dubte, el seu inici com a col·laboradora ha estat marcat pels constants rumors d'una possible crisi en el seu matrimoni amb el torero, una cosa que tots dos han desmentit aferrissadament. No obstant això, aquest tema de conversa ha passat fins i tot a segon pla després que l'ex supervivent fes partícip a l'audiència d'un gran ensurt que havia sofert amb José Ortega Cano.

Ana María Aldón revela els problemes de José Ortega Cano

Visiblement moderada en les seves paraules, Ana María Aldón començava dient que feia unes setmanes, el destre li havia donat un petit esglai a tota la família en patir una petita pèrdua de memòria.
Un fet que va fer que la família estigués en alerta i que el torero optés per sotmetre's a un reconeixement mèdic. Després de diverses revisions mèdiques, finalment es va establir que el torero estava perfectament i que tot havia estat un esglai. «Hem anat al metge, li han fet les proves, tot està bé i no ha tornat a passar», explicava la gaditana a Emma García.

Pel que sembla, el torero havia patit aquesta petita amnèsia transitòria quan es trobaven passant la tarda amb uns amics. La veritat és que, des de la seva sortida de presó, José Ortega Cano llueix un aspecte molt desmillorat. Cal recordar que, durant aquesta etapa, el destre preocupava pel seu baix pes, una mica del que s'ha anat recuperant a poc a poc gràcies a l'ajuda dels seus afins.

La suposada crisi d'Ana María i José Ortega Cano

A més d'esmentar aquest petit ensurt, Ana María també ha revelat que el torero no estava per a res d'acord amb la participació d'aquesta en el programa. El motiu d'aquesta negativa no seria un altre que el fet que la seva dona pogués ser atacada davant les cambres després d'estar diverses setmanes en el disparador amb motiu de la seva suposada crisi matrimonial.

Malgrat tot, i demostrant tenir una gran valentia, la gaditana feia cas omís als consells del seu marit i decidia plantar-se en el plató de 'Viva la vida' disposada a opinar sobre l'actualitat, i revelar, de pas, alguns aspectes de la seva vida privada.

La recentment estrenada col·laboradora, començava el programa dient que estava una mica molesta pel que s'havia dit d'ella i del seu marit en els últims dies: «Estem molt bé. No hi ha cap crisi. És més, us puc assegurar que estem en un moment crec que dels millors».

«Jo nego mirant a càmera que he tingut crisi. He pogut tenir diferències d'opinió, però ni una sola discussió», defensava l'ex supervivent deixant entreveure que entre tots dos tot seguia igual que sempre. Després d'aquestes paraules, Diego Arrabal assegurava que tenia proves que el seu matrimoni no anava bé, una cosa al que Ana María responia: «Treu-les, no amenacis, treu-les».

Qui no s'ha manifestat entorn del problema de salut del torero i de la suposada crisi que existeix entre aquest i Ana María ha estat Gloria Camila. La filla de José Ortega Cano ha preferit no opinar sobre el fet que la seva madrastra s'assegui en un plató de televisió per a revelar les intimitats de la família.

De moment caldrà esperar com Ana María es desenvolupa, programa rere programa en el plató de 'Viva la vida'.