Isabel Pantoja al concurs de Telecinco 'Idol Kids'

Revelen el lloc on ha amagat Isabel Pantoja els objectes de Paquirri

La 'tonadillera' podria haver demanat ajuda al seu cercle més pròxim

Fa ja diverses setmanes des que Kiko Rivera descobrís la gran mentida de la seva mare. Cal recordar que el mateix Dj narrava a 'Cantora: l'herència enverinada' que havia vist gran part dels vestits del seu pare i altres objectes personals d'aquest en una habituació que fins al moment sempre havia estat tancada.

Això no seria res de l'altre món si no fos pel fet que la 'tonadillera' havia denunciat fa anys el robatori dels objectes personals de Paquirri, quan els fills d'aquest, Fran i Cayetano Rivera havien demanat part de l'herència que els corresponia després de la mort del torero.

Sens dubte, una polèmica que ha mostrat la cara menys humana de l'artista, que ara com ara acumula una legió d'enemics a la seva esquena.

Els objectes de Paquirri

Lluny de callar-se després de descobrir que la seva mare havia estat amagant els objectes del seu pare tancats amb clau, l'intèrpret de 'Quítate el top' no va dubtar a revelar-lo públicament posant a la seva mare en un gran destret, no sols pel nombre de mentides explicades en els últims anys, sinó també en una dificultat legal, ja que inventar-se un robatori pot estar penat amb diversos anys de presó.

És, potser, per això, que la 'tonadillera' no havia trigat ni mig segon a moure els seus fils per a intentar sortir tan il·lesa com sigui possible de la polèmica. Segons ha pogut saber 'Socialité' les coses de Paquirri podrien no estar ja a Cantora però, on s'amaguen ara?

Segons una confident del programa presentat per María Patiño, els objectes de Paquirri podrien estar a Sevilla, concretament a casa d'una de les millors amigues de Pantoja. Pel que sembla, i segons narra aquesta confident, les pertinences del torero haurien sortit de Cantora res més assabentar-se el Dj.

Pel que sembla, diversos homes havien tret gran part d'aquests objectes a la nit i d'amagat de la resta de la família, una equació perfecta planificada per la mateixa Isabel Pantoja per a evitar més problemes amb la justícia. «Les coses de Paquirri es van treure cinc dies després de donar Kiko l'entrevista de 'Cantora: l'herència enverinada', de nit, en caixes grans i en una furgoneta», assegurava la confident.

La polèmica de l'herència de Paquirri

La veritat és que si Kiko, Cayetano i Fran Rivera volen prendre possessió de l'herència del seu pare hauran d'estar més atents, ja que Isabel Pantoja sembla no voler cedir a fer lliurament tan fàcilment dels objectes personals de Paquirri.

L'origen de la polèmica de l'herència del torero no és un altre que els objectes personals que es trobaven en la residència del destre i que mai van ser lliurats als fills que aquest havia tingut amb Carmen Ordóñez.

Tal ha estat la indignació de la mare de Cayetano i Fran Rivera que fins i tot va arribar a denunciar a la 'tonadillera' perquè aquesta retornés els objectes personals del torero als fills d'aquest. Al llarg d'aquesta batussa familiar, Kiko sempre s'havia mantingut molt unit a la seva mare mostrant-li així tot el seu suport.

No obstant això, aquest passat estiu el Dj li retirava tot el suport a la seva mare després de descobrir que la cantant s'havia beneficiat de l'herència del torero per sobre d'ell i de la resta dels seus germans, quelcom que a Kiko Rivera li ha dolgut en l'ànima.

Sens dubte, la lluita per recuperar l'herència de Paquirri no ha fet més que començar i tot sembla indicar que Isabel Pantoja haurà de donar la cara davant els tribunals després que sortís a la llum que mai li havien robat els objectes que els fills de Carmiña Ordoñez li havien estat reclamant al llarg d'aquests anys.