Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la princesa Charlene

Charlene, la dona del príncep Albert de Mònaco, quasi mor: la malaltia que té

Ha tornat a Mònaco després de sis mesos separada de la família

L'estat de salut de Charlene de Mònaco segueix sent objecte de preocupació al Principat.

Fins ara, s'ha ofert molt poca la informació oficial sobre la malaltia que pateix, tot i que els mitjans de comunicació ja se n'han fet ressò.

Cal recordar que la princesa va tornar a Mònaco el 8 de novembre després d'haver estat sis mesos al seu país natal, Sud-àfrica, on es va desplaçar al maig amb l'objectiu de desenvolupar una iniciativa contra la caça furtiva de rinoceronts.

No obstant això, aquesta missió es va veure entorpida per un problema de salut molt complicat que va patir i que va requerir que passés per quiròfan fins a tres vegades.

La delicada situació de Charlene, malgrat que la casa reial de Mònaco intenti ocultar-la, va transcendir als mitjans de comunicació, i ara cada cop se'n coneixen més detalls.

La princesa Charlene al Gran Premi de Fórmula 1 de Mònaco el 26 de maig de 2019.
Charlene de Mònaco està ingressada en una clínica de rehabilitació | GTRES

Segons l'última informació revelada pel portal 'Page Six', Charlene va estar tan malament durant aquest temps que fins i tot es va arribar a témer per la seva vida.

Com està realment de salut Charlene de Mònaco?

Després d'una llarga i complicada estada a Sud-àfrica, Charlene va tornar al Principal a principis de mes amb un aspecte molt desmillorat.

Les conseqüències de les tres operacions a què ha estat sotmesa es van fer visibles des del primer moment.

Completament demacrada i evidenciant una notable pèrdua de pes, la princesa consort va reaparèixer davant dels mitjans de comunicació sense desprendre's de la mascareta en cap moment.

Davant la impossibilitat de seguir amagant els problemes de salut de l'esposa d'Albert de Mònaco, el palau dels Grimaldi no va tenir cap més remei que fer un comunicat oficial al respecte.

El text en qüestió va ser publicat el 16 de novembre, i posa l'accent en la necessitat de la princesa de continuar recuperant-se.

«Pateix fatiga general profunda i necessita un període de calma i descans. Per tal de protegir la comoditat i la privadesa essencials perquè es recuperi, la ubicació de la princesa seguirà sent estrictament confidencial», deia el comunicat.

La malaltia que va estar a punt de posar fi a la vida de Charlene de Mònaco

Ràpidament, la preocupació es va estendre com la pólvora, i Albert II va haver de sortir al pas per aclarir en quin estat es trobava la seva dona.

Tal com va assenyalar en declaracions a la revista 'People', Charlene havia estat ingressada en un «centre de rehabilitació» situat als afores de Mònaco.

«Estava clarament esgotada, físicament i emocionalment. Es trobava aclaparada i no podia afrontar els deures oficials i la vida en general, fins i tot la vida familiar», explicava el seu marit.

Alberto de Mònaco i Charlene de Mònaco el 19 de novembre del 2018
Charlene va haver de ser operada fins a tres vegades | GTRES

Tot i això, aquestes declaracion semblen haver causat un gran malestar a l'entorn més proper de la princesa, segons assenyala la informació publicada a 'Page Six'.

«És injust que se la representi com si tingués un problema mental o emocional. No sabem per què el Palau resta importància al fet que gairebé mor a Sud-àfrica», asseguren al portal de notícies fonts properes a Charlene.

Segons van apuntar, la dona d'Alberto de Mònaco va estar a punt de perdre la vida a causa d'una infecció que va patir a les orelles, al nas i a la gola.

Es tracta d'una malaltia molt greu per la qual la van haver d'operar tres vegades i que, a hores d'ara, li segueix ocasionant problemes importants.

Durant sis mesos, la princesa consort va estar allunyada del seu marit i dels seus dos fills, Jacques i Gabriella. Una distància que haurà de mantenir mentre està ingressada i continua havent-hi rumors sobre el seu estat de salut.