Primer pla d'Ana Terradillos, presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana

Ana Terradillos fa una advertència a la seva parella en directe: «Em té fregida»

La substituta d'Ana Rosa ha explicat un episodi personal de la seva vida en parella

Ana Terradillos està conquistant l'audiència de Telecinco després de posar-se al capdavant de 'El programa de Ana Rosa'. Al costat de Patricia Pardo i Joaquín Prat, la periodista està complint amb escreix la complicada missió que suposa substituir la 'reina dels matins' de la cadena.

Mentre que Ana Rosa continua de baixa laboral després d'anunciar que pateix càncer de mama, el format s'ha quedat en molt bones mans. Així que, l'encarregada de presidir la taula política de l'espai matinal és Ana Terradillos, qui ha enlluernat per la seva gran professionalitat, però també per la seva espontaneïtat i bon sentit de l'humor.

De fet, en plena emissió del programa, la periodista ha fet ostentació de la seva naturalitat en explicar una anècdota personal de la seva vida i enviar una advertència a la seva parella. Una situació que ha desfermat les rialles dels seus companys al plató.

Ana Terradillos envia un missatge a la seva parella des del plató de Telecinco

Aquest dimarts al matí, l'equip del programa informava els seus espectadors sobre l'augment dels preus dels productes registrats durant la campanya del 'Black Friday'.

Tot i que el propòsit de l'espai era advertir l'audiència sobre aquesta pràctica enganyosa que s'ha estès, Terradillos va aprofitar per parlar d'un aspecte privat de la seva vida.

Fotografia d'Ana Terradillos
Ana Terradillos ha fet ostentació de la seva espontaneïtat | Mediaset

En una ostentació de sinceritat, la presentadora no ha pogut evitar esmentar la seva parella i mostrar el seu malestar pel robot aspirador que està turmentant la seva vida conjugal.

Tot va desencadenar quan la reportera, Beatriz Archidona, analitzava els preus de diferents productes que, suposadament, havien estat rebaixats pel 'Black Friday'. Així, diversos articles estaven exposats sobre la taula del programa, entre ells un robot aspirador que va propiciar la confessió de la periodista.

«Tinc un, em té fregida, el meu noi està tot el dia amb el robot..», deia Terradillos mentre era interrompuda per la seva companya, que no podia evitar fer-li una pregunta gaire directa. «Qui et té fregida, el robot o el teu noi?», exclamava entre rialles.

El robot aspirador d'Ana Terradillos que la seva parella fa servir sense parar

Lluny de molestar-se amb la broma de la seva companya, Terradillos no va poder contenir el riure a l'hora d'intentar aclarir l'assumpte.

Encara que les seves anteriors paraules ens havien deixat entreveure que l'aparell havia propiciat algun conflicte amb la seva parella, la presentadora va voler deixar clar que el seu cansament era amb el soroll que fa la màquina.

«Amb tot el perdó, fa una mica de soroll, però no vegis com de bé neteja», assegurava per mostrar que no tot el relacionat amb el robot era dolent.

Fotografia d'Ana Terradillos
Ana Terradillos no vol saber res dels robots aspiradors | Mediaset

En vista de l'oportunitat per la rebaixa en el preu de l'aparell, la col·laboradora va proposar a la seva companya que renovés el seu robot aspirador. Tanmateix, va ser una petició rebutjada de manera contundent.

«No, no, jo ja en tinc un, no vull més robots. Et dic que em té farta», replicava posant èmfasi en la primera opinió sobre l'aparell de neteja.

Però lluny de tancar el tema aquí, Terradillos va recordar un nou contratemps sorgit per culpa del robot mentre es dirigia a la taula de debat per passar a una altra qüestió per enviar un nou missatge a la seva parella. «El meu carregador se'l va menjar el robot ahir, creia que havia estat la gossa i no, ha estat el robot!», assenyalava per continuar la seva queixa.

«Un altre missatge per al teu noi!», li advertien els seus companys de programa entre rialles. «Doncs sí, un altre missatge per al meu noi, n'estic farta d'aquest robot, que fa molt de soroll i a la meva gosseta li fa molta por», tancava amb resignació.