Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Oriana Marzoli somrient a càmera

Oriana Marzoli, al descobert per un dels seus ex: «Tòxica, insegura i gelosa»

Iván González s'ha quedat a gust al seu canal de Mtmad

Oriana Marzoli constantment està immersa en polèmiques, i és que la jove es caracteritza té una personalitat molt forta que no tothom tolera.

 

Tant és així, que aquesta manera de ser tan complicada li ha acabat costant la relació amb Iván González, amb qui fa temps que té una història que ha estat plena d'altibaixos.

Fins i tot van anunciar als quatre vents que es casarien, però tot ha acabat per terra. Han tallat, i aquesta vegada sembla que serà la definitiva.

Oriana Marzoli en un directe
Oriana ha explicat el motiu de la ruptura amb Iván González | Mediaset

Va ser la veneçolana qui va compartir la notícia amb els seus seguidors. «Vull explicar això perquè estic segura de la decisió que he pres aquesta vegada», començava dient en una publicació d'Instagram.

«He estat jo la que ha decidit deixar-ho, i no vull que les fans em segueixin insistint que hem de tornar. L'amor s'acaba, no dura tota la vida, i en el meu cas s'ha acabat. No em vull enganyar a mi mateixa. La situació ja no donava més de si».

Oriana acusa Iván de ser-li infidel

«La realitat és que quan jo era a Marbella, ja m'havia arribat la informació de l'intent d'infidelitat d'Iván», revelava sobre una possible deslleialtat per part del 'pollet'.

«Jo ja sabia que m'estava mentint amb una cosa que era superevident. M'ocultava coses com anar a una discoteca. Pel que sembla, Iván era allà amb una altra noia», prosseguia Oriana.

«Quan me'n vaig assabentar, no em fa mal en absolut. Aleshores em vaig adonar que això ja estava acabat, estava mort».

Iván González al plató de La Casa Fuerte
Iván González ha respost a Oriana mitjançant el seu canal de Mtmad | Telecinco

«Crec que per la seva banda també», afegia deixant clar que ho tenia més que superat. «Jo no puc dir que m'ha posat les banyes, perquè no ho he vist, però he vist com tontejava amb altres».

«El que sí que puc dir és que jo ja no estava enamorada d'ell ni ell estava enamorat de mi. Això és una realitat», concloïa.

Iván González carrega contra Oriana i la deixa molt mal parada

D'altra banda, Iván González s'acaba d'estrenar a Mtmad, i ho ha fet amb magnificència. El jove s'ha quedat a gust criticant la seva ex, a qui ha increpat sense pietat.

«Érem massa incompatibles i discutíem molt», havia al·legat Oriana. Tot i això, Iván insisteix a culpar-la directament a ella.

«Direu que si dic que és tòxica és perquè està de moda, però és així: Oriana és una persona una mica bastant tòxica», ha assenyalat.

«Ella mostra una cosa que no és: que és molt sobrada en tots els sentits, però la realitat és una altra», ha carregat amb duresa.

«És molt insegura, gelosa, no té autocontrol. I quan realment és feliç, destrueix aquesta felicitat», l'ha acusat.

Oriana Marzoli discutint al plató de La Casa Fuerte
Oriana no dubta a enfrontar-se amb nombroses cares televisives | Telecinco

«No accepta que jo tingui un passat. M'agraden molt les dones i sempre he lligat molt, i no puc estar constantment donant explicacions sobre el que he fet a la meva vida, però això ella no ho acceptava».

A més, retreu a la veneçolana totes les vegades que l'ha atacat als seus vídeos. «Al seu canal, he sigut de tot: homosexual, superman, bon nòvio, mal nòvio...», ha dit.

«Sempre he callat, però l'última vegada em va acusar d'infidel. Jo infidel! Tothom sap que l'única persona que ha destruït aquesta relació ha sigut ella, perquè em va ser infidel amb la seva exparella», ha revelat.

«Ho he intentat oblidar, però quan hi ha dolor pel mig, hi ha coses que no es poden oblidar», sentenciava molest.

Sens dubte, amb aquestes declaracions Iván ha destapat la caixa dels trons, cosa que no farà gens de gràcia a Oriana. Coneixent-la, no trigarà a respondre-li amb la mateixa contundència o més, per la qual cosa queda drama per a estona.