Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores mirant cap a un costat

Rocío Flores, colpejada per qui més estima: «Jo no he venut la meva família»

Gloria Camila ha callat boques durant la seva última intervenció a 'Ya son las ocho'

Des del seu lloc com a col·laboradora de 'Ya son las ocho', Gloria Camila ha afrontat les crítiques rebudes després de les paraules que pronunciava en contra de la seva germana, Rocío Carrasco.

I és que la jove arribava disposada a explicar-ho tot sobre la polèmica que s'ha generat al voltant del plet legal que les dues germanes mantenen pels polèmics escrits de la seva mare.

Així, la filla d'Ortega Cano assegurava que ella estava disposada a tot per defensar la memòria de 'la Més Gran', i per això acusava Rociíto d'haver fet certs estratagemes als jutjats i de tenir aversió al seu pare.

Primer pla de Rocío Flores
Rocío Flores segueix donant la cara pel seu pare | GTRES

«S'ha anat acarnissant que a la segona part del documental es veurien uns escrits de la meva mare», començava explicant de manera contundent. «Quan jo veig que s'emetrà això, decideixo que com a filla legítima em correspon el dret de conèixer tots aquests documents», remarcava.

A més a més, assegurava que aquests famosos documents de Rocío Jurado «són reflexions sobre la seva intimitat i privats que no va fer en vida, i que crec que ara no s'han de fer públics. La memòria i la integritat d'una persona s'han de respectar encara que no estiguin en vida».

Muntatge entre Gloria Camila i Rocío Flores
Gloria Camila i Rocío Flores han començat a parlar a la televisió | Catalunya Diari

És més, advertia a la seva germana que en cas de mostrar-los públicament a la segona part de la docu-sèrie, estaria penalitzat. «Si el dia de demà ella surt amb papers, això està penalitzat, ja que és el que et demanava al jutjat», afirmava.

Tot i això, per sobre de tot, Gloria Camila ha volgut donar la cara pel seu pare, ja que considera que Rociíto s'ha acarnissat amb els seus atacs al torero. «L'únic que fa el meu pare és fer-me costat com a filla legítima, perquè Rocío Jurado tenia tres fills, no una. En va tenir tres», defensava.

Gloria Camila respon als seus 'haters'

Lamentablement, aquestes paraules han generat un gran enrenou a les xarxes socials, i molts haters s'han acarnissat amb la jove: «Quina truja Gloria Camila dient que Rocío Carrasco treu rèdit econòmic de la seva mare» o «Cal ser pocavergonya, a veure si es creu que ella és a Telecinco per ser actriu o alguna cosa».

Uns comentaris davant els quals Gloria no s'ha callat. «Crec que les xarxes socials fomenten molt odi», ha començat dient durant la seva última intervenció a 'Ya son las ocho'.

Gloria Camila al plató de 'Ja són les vuit'
Gloria Camila li ha llançat un sonor 'zasca' a la seva neboda | Telecinco
«Jo accepto les opinions i no totes han d'anar d'acord amb mi, però s'estan permetent moltes faltes de respecte. No soc aquí per ser actriu, jo sé que soc 'filla de', però jo vinc aquí amb total llibertat i puc parlar de més coses que de la meva família», remarcava. 
«Jo no he cobrat mai per parlar en una revista. Mai ho he vist necessari, respecte als que ho fan, però no va amb la meva persona», ha deixat clar llançant un sonor 'zasca'.
Unes paraules que segurament no rebran amb bons ulls dins del seu entorn, com a Antonio David Flores o la seva mateixa neboda Rocío Flores. I és que l'exguàrdia civil s'ha passat els darrers 20 anys venent la seva vida i les dels seus fills als mitjans de comunicació.
Una forma d'actuar que no concorda amb els ideals d'Ortega Cano i els seus éssers estimats, que solen protegir la seva privadesa. Així, Gloria ha assenyalat que ella vol ser coneguda pels seus propis mèrits, més enllà del cognom. I just per això vol continuar formant-se en allò que realment li agrada.

«No dic mai que no. La carrera d'actriu me la vull prendre de manera seriosa, ho he conegut en primera persona i m'ha agradat. Vull seguir preparant-me per veure què ve i si venen, doncs benvingudes».

De moment, doncs, la que també ha decidit trencar el silenci i començar a parlar sobre la seva família és Rocío Flores. Sí, ja que després del toc d'atenció que donaven a la jove al seu programa, sembla que s'ha deixat anar una mica més.