Alonso Caparrós i Marta de Pablo

Marta de Pablo, la dona que pot acabar amb el matrimoni d'Alonso Caparrós

Alonso Caparrós contra les cordes per una suposada infidelitat

Dilluns, Alonso Caparrós va viure una de les tardes més complicades a 'Sálvame'. El col·laborador s'enfrontava a un testimoni que posava en perill la seva estabilitat sentimental. Alonso sempre ha presumit de ser un conqueridor, un fet que li ha jugat en contra aquest cop.

Quan va entrar al programa, va donar alguns noms de famoses amb les quals havia mantingut relacions íntimes. Cares com Esther Arroyo, Yola Berrocal o Terelu Campos havien cedit als seus encants.

Totes aquestes conquestes van ser anteriors a la seva relació amb Angélica Delgado, la seva actual parella, amb qui va començar una relació fa 8 anys. Però, de sobte, va aparèixer una persona que el va descol·locar i va posar en perill el seu matrimoni un altre cop: Marta de Pablo.

Marta de Pablo assegura haver mantingut una relació amb Alonso Caparrós

'Sálvame' acostuma a fer reviure les cendres del passat i el present més tèrbol dels col·laboradors. En aquesta ocasió, Alonso Caparrós era el principal protagonista d'un testimoni que prometia posar-li les coses difícils.

Alonso Caparrós i la seva dona
El matrimoni d'Alonso Caparrós i Angélica Delgado corre perill. | GTRES

El programa anunciava tenir unes declaracions d'una dona que assegurava haver tingut un afer amb el col·laborador. La notícia no va agradar gens a Caparrós que, immediatament, es va posar en contacte amb la seva dona per avisar-la.

«Ha trucat a la seva parella i la cara d'Alonso era un poema, l'he vist afectat», afirmava Rafa Mora. Caparrós mostrava, seriós, el seu malestar als companys. «No em fa ni mica de gràcia, fa poc va passar el mateix i em vaig endur un disgust amb la meva dona», va confessar.

Laura Fa va voler tranquil·litzar-lo assegurant que no hauria de preocupar-se si es tractava d'algú del seu passat. Cosa que Jorge Javier va desmentir, deixant clar que el testimoni feia referència a un fet recent.

Minuts després, el presentador donava pas al vídeo on Marta de Pablo confessava haver tingut una relació amb Alonso Caparrós. «Ell es deixava conquerir, era un home inevitablement faldiller, era molt sensible», va explicar. «El trobo a faltar perquè homes amb aquesta sensibilitat no n'hi ha gaires, jo me'n vaig enamorar i diria que ell, de mi, també», va confessar.

Només veure qui era, Alonso va respirar tranquil i va assegurar que no només era mentida, sinó que ni coneixia la dona que ho havia dit. 

Alonso Caparrós confessa no saber qui és Marta de Pablo

Durant la seva intervenció, Marta va assegurar que sí que havia mantingut una relació amb Alonso. Una relació que va durar «bastants mesos», on tots dos es van enamorar mútuament. No obstant això, Caparrós escoltava el testimoni contrariat i, una vegada acabat, va confessar que no sabia qui era.

«No sé qui és Marta de Pablo», deia. «Que no saps qui és Marta de Pablo, mentider?», va increpar Matamoros mentre Alonso es mantenia seriós.

«Una cosa és que diguis que no hi has tingut alguna cosa, però que no sàpigues qui és», va afegir Kiko. La dona ha estat diverses vegades a 'Sálvame' per parlar sobre la seva relació amb Bigote Arrocet o Carlos Larrañaga.

Marta de Pablo a 'Sálvame'
Marta de Pablo ha acudit diverses vegades a 'Sálvame' | Mediaset

Malgrat totes les pistes que li van donar els companys, Alonso seguia dient que no la coneixia. «Ho dic amb compte perquè sé que després la gent s'indigna, però és que no en tinc ni idea», insistia.

Per sortir de dubtes, el col·laborador no va dubtar a enviar-li un missatge mirant a càmera perquè l'ajudés a refrescar la memòria. «No vull ofendre't, però dona més detalls perquè no me'n recordo», deia a manera de disculpa.

Unes paraules que podrien desencadenar la visita de Marta al plató i complicar encara més les coses per al col·laborador. De fet, Jorge Javier anunciava que estava disposada a anar-hi i veure's les cares amb Alonso Caparrós.

EL VÍDEO DEL DIA