Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

La mentida de Kiko Hernández que posa contra les cordes la seva família i filles

Kiko Hernández podria haver jugat amb la seva salut per aconseguir feina a Telecinco

Kiko Hernández, exconcursant de 'Gran Hermano' i col·laborador de Telecinco, fa molt de temps que treballa a la televisió.

Al llarg de la seva trajectòria professional, ha participat en diversos projectes, encara que sens dubte tothom se'n recorda d'una sola cosa. Gran part del públic acusa el tertulià d'haver inventat una malaltia per cridar l'atenció de la premsa.

Kiko Hernández va descobrir que tenia un gran talent per treballar als mitjans de comunicació. Després de sortir de 'Gran Hermano', on es va fer famós, va fitxar com a comentarista en alguns espais televisius de Telecinco. Però en un moment donat, va deixar de generar interès i els seus responsables el van acomiadar sense cap explicació.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández té molts enemics als mitjans de comunicació que li fan la vida impossible | Mediaset

Suposadament, Kiko estava desesperat per tornar a la televisió i va decidir tramar una estratègia per recuperar el poder mediàtic que havia perdut. El diari digital 'PR Noticias' assegura que el col·laborador es va inventar que patia càncer per tornar a ser un personatge de primer nivell. Hernández va donar un cop a la taula quan es va assabentar d'aquesta informació i va denunciar aquest mitjà.

'PR Notícies' ha anunciat que, després de molts anys, poden explicar tota la veritat: Kiko ha perdut el judici que va emprendre contra ells. Garanteixen que el tertulià de 'Sálvame' deu 22.300 euros en concepte d'«interessos i costes processals».

Segons expliquen, la justícia ha fixat aquesta multa al col·laborador per assegurar-se que n'assumirà el pagament.

Hernández està molt molest amb l'escàndol i, de fet, no ha volgut donar explicacions a Telecinco. Però sí que ha donat certes declaracions a través de les seves xarxes socials. Assegura que tota la informació que està distribuint 'PR Notícies' és falsa.

Kiko Hernández perd: «Volent cobrar les meves nòmines»

El col·laborador és conscient que tothom sap que ha perdut un judici crucial i ha volgut treure importància a l'assumpte. Hi ha una cosa molt important en joc: la seva credibilitat i, per tant, la seva eina de treball. Si l'escàndol és cert, s'hauria inventat una malaltia per guanyar popularitat i cridar l'atenció dels programes de Telecinco.

'PR Notícies'va ser el primer mitjà a assegurar que Hernández havia mentit sobre el seu estat de salut i va rebre una demanda. Recentment, ha publicat uns documents que demostren que han sortit victoriosos del procés judicial. Les autoritats han embargat el sou de Kiko per assegurar-se que assumirà el deute.

Una persona que ha seguit el judici de prop assegura que el tertulià ha de fer front a un problema força greu. «La interlocutòria, que té data del 5 de novembre de 2021, embarga les retribucions pendents de cinc empreses que mantenen relació amb Hernández». Tot i això, ell segueix insistint que res és veritat i declara: «Estic desitjant cobrar les meves properes nòmines».

Kiko Hernández avergonyeix el seu entorn

Els experts asseguren que el més greu de tot plegat no és que Kiko hagi perdut el judici. És encara pitjor que un grup de periodistes hagi demostrat que va jugar amb la seva salut per guanyar diners a la premsa. Tot fa pensar que la seva família està força preocupada per tot l'escàndol.

Portada de revista
Les filles de Kiko Hernández, Abril i Jimena, saben que el col·laborador és molt mediàtic | CEDIDA

Les filles d'Hernández, Abril i Jimena, són petites, però tenen capacitat d'assabentar-se de tot el que passa. És possible que siguin plenament conscients que el seu pare és una de les persones més controvertides de Telecinco. El col·laborador sempre ha intentat protegir-les, però va posar amb elles a la portada de la revista 'Diez Minutos'.

VÍDEO DEL DIA