Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores

La petició desesperada de Rocío i David Flores: «Estan fets l'un per l'altre»

Volen que el seu pare, Antonio David Flores i Olga Moreno tornin a estar junts

Rocío Flores s'ha obert en canal sobre la separació d'Antonio David i Olga a 'El Programa de Ana Rosa'.

 

Després del toc d'atenció que va rebre per part del programa per negar-se a parlar sobre la família, sembla que la neta de 'la més gran' ha canviat el xip.

De fet, s'ha mostrat molt més animada del que hem pogut veure aquestes últimes setmanes.

«No t'hi acabes acostumant mai», comentava sobre l'assetjament mediàtic que ha estat patint de manera continuada.

Primer pla de Rocío Flores
Rocío Flores ho ha passat bastant malament | Mediaset

«Ara, però, intento prendre-m'ho d'una altra manera i que no m'afecti com m'ha estat afectant tot aquest temps. Porta el seu procés, però aquí estic», reconeixia.

Sobretot perquè està molt trista després que els que per a ella eren la parella perfecta anunciessin que es divorciaven.

«No diré el que els he dit en la intimitat. No sé què faria jo. Jo tinc 25 anys, i ells 45, i fa 25 anys que estan junts. No tinc la vareta màgica», confessava.

L'única cosa certa és que ha seguit donant la cara pel seu pare, tot i que ha intentat mantenir-se'n al marge en tot moment.

Foto familiar
La família Flores Moreno segueix unida malgrat els problemes | cedida

«Això és l'únic que diré i ja callo. Molts deien que només parlava per diners. Doncs mira, ho ha fet gratis a la porta de casa seva», sortia en defensa d'Antonio David.

«Jo me'n vull mantenir al marge», assegurava. «L'únic que sé és que abans que res som una família, independentment del que passi al matrimoni, això és indiscutible».

«Tot necessita el seu temps, però sé que ho portaran de la millor manera possible. Olga és la meva família i ho continuarà sent fins al dia que em mori», sostenia sobre l'estat en què es trobava la parella.

Rocío Flores parla sobre els seus germans

La noia està segura que Antonio David i Olga han de seguir junts. «Jo crec que tothom, i més en les circumstàncies en què estem, fa que el cap ens digui que cal parar, però jo apostaré per això».

«A mi m'agradaria. Se segueixen estimant molt», opinava sobre la possibilitat d'una reconciliació.

Fa poc, la jove fins i tot va donar detalls sobre com s'havien pres els seus germans la nova situació familiar.

Foto familiar
Rocío i David Flores volen que Antonio David i Olga es reconciliïn | cedida

Així, revelava que la que pitjor ho portava era Lola, la petita de la família. «Ufff. A veure, òbviament, la Lola... Però no hi ha una diferència així com a tal. És exactament igual que fa un mes, quan es va donar la notícia. Seguim sota el mateix sostre», informava.

Ro també va voler deixar clar que la unió familiar continua existint. «No és d'aquestes separacions traumàtiques, la unió la seguim tenint», assenyalava amb seguretat.

Una cosa en què insisteix fins a la sacietat. De fet, i per a remarcar-ho, va explicar que havia passat el cap de setmana amb el seu pare i Olga Moreno.

La reunió de la família Flores que demostra que segueixen units

«El meu pare era a Madrid per motius de feina i l'Olga va venir amb la Lola per anar a l'aniversari d'una persona propera a la família. Dissabte vam fer un dinar, i el meu pare s'hi va unir a la tarda i molt bé», explicava sobre la retrobada de l'exparella a Madrid, on han coincidit en un esdeveniment.

«Hi ha bon rotllo. Estan evolucionant i tot va bé. No sé què passarà amb el matrimoni, però som una família, que és el més important», insistia la noia.

«M'he criat en un ambient amb tant d'amor i tanta unió... Tot i que hi hagi gent que digui que és un negoci o una conveniència, ells s'estimen, i s'estimen amb bogeria. Estan fets l'un per l'altre», afegia.

I és que, pel que sembla, ni Rocío ni David Flores perden l'esperança que l'exguàrdia civil i la dissenyadora tornin a ser parella.

«Són 22 anys junts, i es coneixen perfectament l'un a l'altre. I malgrat el que sigui la gent, s'estimen i estan tenint una comprensió brutal», tancava.