Primer pla d'Adara Molinero

Aitor, el germà d'Adara Molinero que gairebé ho perd tot per les addiccions

Ha tornat a sortir a la palestra tot i mantenir-se al marge de la premsa

L'estada d'Adara al programa 'Secret Story' ha tornat a posar sobre el focus mediàtic a tota la seva família i la seva vida fora de la televisió. I és que, arran de la trucada telefònica que va fer al seu pare des del 'reality', ha desencadenat un conflicte familiar i la ira de la seva mare, Elena Rodríguez.

Lluny de quedar-se callada, l'exsupervivent ha esclatat contra el seu exmarit, Jesús Molinero, per la nul·la relació que manté amb el seu altre fill, Aitor.

Així, Elena li ha retret que fa més de nou anys que no veu el seu fill menor, encara que sembla que és una distància que no afecta al petit dels Molinero, ja que roman aliè al conflicte i allunyat de la televisió.

Imatge de la mare d'Adara, Elena Rodríguez, al plató de 'Secret Story'
Elena Rodríguez, mare d'Adara, va retreure-li al seu exmarit la seva actitud envers el seu fill Aitor | Telecinco

El germà d'Adara vol ser una persona anònima i està completament centrat en la seva vida. Tant és així que, un clar exemple sobre això són les seves xarxes socials, on comparteix moments molt normals amb els seus éssers estimats i no hi ha gairebé ni rastre de la seva televisiva germana.

A més a més, tal com va anunciar l'estiu passat, ell i la seva parella Sara estan a punt de convertir-se en pares. Una gran notícia que encara li dona més raons per mantenir-se al marge del món televisiu.

Aitor, el germà d'Adara Molinero, es manté allunyat de la televisió

No obstant això, tot i ser molt tímid i optar per mantenir-se al marge dels mitjans, el petit dels Molinero sí que té un passat a la televisió. En concret, fa més d'un any, el jove es va asseure al plató de 'Sábado Deluxe' per reviure alguns dels moments més difícils de la seva vida.

Ho va fer el maig del 2020 per explicar les llàgrimes de la seva mare a l'illa de 'Supervivientes' i per parlar sobre el malson que ell mateix va viure per culpa de les drogues.

«Ho passem malament, vivim amb por. Encara que jo, com que era més petit, ho vaig poder esborrar i seguir amb la meva vida», confessava el jove durant la seva primera entrevista a la televisió.

Fotografia d'Aitor i Adara a Sálvame Deluxe
Aitor i Adara Molinero es van asseure junts en un plató de televisió | Mediaset

Feia un temps, la seva germana havia avançat en una exclusiva a la revista 'Lecturas' part de l'infern que tots dos van viure quan eren petits pels episodis de maltractaments cap a la seva mare. Una situació que la mateixa Elena va confessar durant el seu pas per Hondures en l'edició de 'Supervivientes' del 2020.

A 'El puente de las emociones', la concursant va trencar a plorar després d'explicar els maltractaments que ella i els seus fills havien viscut a mans d'una exparella. També va ser molt dura en relatar les agressions que havia viscut durant la seva infància en mans de la seva mare

Els problemes amb les drogues que va tenir Aitor durant la seva adolescència

Amb el suport de la seva germana Adara, que és tota una experta als platós, Aitor va obrir el seu cor davant dels espectadors. Va confessar que havia sigut un noi molt rebel i va parlar sense embuts de la seva addicció a les drogues quan tenia entre 17 i 20 anys.

«Anava malament en els estudis, arribava tard, mentia… I més coses. Vaig poder sortir de l'addicció per voluntat pròpia i perquè allà va ser-hi la meva mare. Per mi és una guerrera, a mi m'ha ajudat molt», reconeixia posant èmfasi en el suport que sempre ha tingut d'Elena.

En aquella ocasió, però, Aitor no va voler ni esmentar al seu pare Jesús Molinero, ja que no va voler donar protagonisme a una persona que no forma part de la seva vida, i ni tan sols vol plantejar-se una possible reconciliació. Així mateix, aquesta és una decisió ferma encara que ara la seva germana vulgui establir un vincle amb el seu progenitor.