Lydia Lozano en un photocall

Charly, l'home a qui Lydia Lozano defensa amb totes les armes: «Ho és tot»

El marit de la tertuliana es manté en l'anonimat i se'n coneix poc d'ell

Des de fa 30 anys, Lydia Lozano i Charly mantenen una de les relacions més sòlides del panorama televisiu. Però, sempre discret, el marit de la tertuliana prefereix mantenir-se en un segon pla i defuig els mitjans de comunicació.

Tot el contrari a la seva dona, que viu d'ells. Tot i això, Lydia, igual que altres companyes com a Gema López o María Patiño, ha volgut protegir en tot moment la privacitat de la seva família, separant el terreny personal del professional.

A més, Charly sempre ha assegurat que no li agrada aparèixer a la televisió ni en cap mitjà de comunicació. No obstant això, la seva dona treballa en un programa com 'Sálvame' i moltes vegades es fa inevitable. De fet, en més d'una ocasió, han acabat anomenant-lo i exposant-lo, cosa que no li fa gens de gràcia.

«Charly ho és tot, amb ell m'ha tocat la loteria», reconeixia Lydia emocionada una vegada. A més a més, explicava els secrets de la seva relació i la forma en què es van conèixer.

«Jo sortia amb un amic seu, però la relació no estava bé. Vam anar a sopar a casa de la família de Charly i ell va obrir la porta, amb uns pantalons i unes sabatilles verdes. Em va trucar l'endemà per quedar i fins avui».

Tot i que la col·laboradora i el seu marit no han tingut fills, ella tampoc no ha dubtat a pronunciar-se sobre el tema. «No hi ha cosa més bonica que decidir amb la teva parella si vols o no vols tenir fills. Ara les dones van amb la moda de ser mares solteres», reflexionava fa un temps.

«Jo vaig decidir fa molts anys que no, encara que podria trobar-ho a faltar. Sempre vaig tenir més opcions i ho hauria tingut fàcil, però vaig decidir que no», remarcava.

«Ara que veig tant masclisme, feminisme... El que em molesta és que em diguin que calli perquè no tinc fills. Estic orgullosa d'haver pres en el seu dia aquesta decisió i de no haver-me penedit mai», tancava deixant clar que no se'n penedeix.

Lydia, disposada a protegir Charly per sobre de tot

La veritat és que Lozano sempre ha estat pendent de l'estat del seu marit, i ha tret les urpes per ell quan ha fet falta. Per exemple, quan la seva amiga Terelu Campos l'anomenava en un dels seus blocs per a la revista 'Lecturas' aquest estiu.

Aquest fet va provocavar l'enuig de la tertuliana. En el bloc, la filla de María Teresa Campos revelava que havia sigut gran amiga de Charly. No obstant això, amb el pas del temps la seva relació va anar a menys.

«Per cert, coincidia moltes vegades amb Lydia Lozano i el seu marit. En aquesta època, Charly em saludava i érem col·legues», relatava. «Molts anys després, he arribat a trobar-me'l amb Kiko Matamoros a l'AVE de Màlaga i el marit de Lydia no m'ha mirat ni a la cara».

Davant aquestes acusacions, Lydia explotava contra Terelu, advertint-li que no parlés del seu marit, ja que no és una figura pública. «No parlis de Charly perquè ell no treballa aquí, mai s'ha pronunciat», assenyalava molt enfadada.

«Fer un bloc amb el titular de Charly no ho entenc, si et molesta que parlin de la teva filla, no parlis de Charly i el posis al titular. El meu marit no treballa com la teva filla a 'Viva la vida', eh? No ha estat ni en les instal·lacions de 'Mediaset'», afegia.

«Deixa'ns en pau», insistia. «Tia, que tens un recorregut, no tens més coses per explicar? Parla de les teves experiències, de la teva carrera televisiva i deixa de parlar de Charly», l'amenaçava.

La suposada infidelitat de Lydia Lozano al seu marit

Sembla, però, que no és or tot el que lluu dins el matrimoni de Lydia i Charly, ja que a la col·laboradora l'arribaven a acusar d'haver-li sigut infidel.

«Puc demostrar que tinc missatges d'aquesta persona que afirma que ha tingut una cosa amb tu. Aquesta persona explica tots els detalls, perquè resulta que aquell dia estaven fent junts una feina. Aquesta persona va venir a fer un polígraf i es van vetar les preguntes sobre Lydia», explicava Kiko Hernández.

«Qui es vulgui creure aquesta història que se la cregui. Aquest tema ve de llarg i m'és exactament igual el que es digui», sentenciava Lydia Lozano.