Anabel Pantoja emocionada al seu casament

Després del somni, el malson: l'alt preu que ha pagat Anabel Pantoja per la boda

Anabel Pantoja ja està patint les conseqüències d'haver decidit seguir endavant amb el seu enllaç

Divendres passat, Anabel Pantoja va casar-se amb la seva parella, Omar Sánchez. Ho va fer a l'illa de La Graciosa, en una cerimònia a la platja, i després d'unes hores prèvies de passar-ho malament. I és que la mare del seu pare va morir dimarts.

Malgrat aquesta pèrdua familiar, va decidir seguir endavant amb el seu casament. Una postura que li està proporcionant ja diverses conseqüències. Sí, està pagant un alt preu.

Anabel Pantoja es casa amb grans absències, com la de Kiko Rivera

Després de conèixer-la trista mort, Anabel va abandonar al costat dels seus cosins, Kiko Rivera i Isa P, La Graciosa. Ho va fer per viatjar fins Cantora i estar amb la seva tieta, Isabel Pantoja. Va passar la nit amb ella, tot i que l'endemà va tornar a l'illa, ja que va optar per seguir endavant amb la seva boda. 

Si va prendre aquesta decisió és perquè, pel que sembla, així li ho va demanar la 'tonadillera'. També ho va fer perquè allà ja estaven tots els convidats i perquè estava tot organitzat. A més, si ho hagués suspès hauria sigut la tercera vegada, ja que la pandèmia ja la va obligar a fer-ho en dues ocasions anteriors.

Però la seva postura ja li va portar una conseqüència. El DJ, que anava a anar al seu casament, no hi va anar. Li va dir que no estava per festes i que no hi aniria.

Ella va entendre la posició del seu cosí, encara que li va fer mal. I més encara li va fer mal que la dona d'ell, Irene Rosales, i les filles d'aquest matrimoni també marxessin de Canàries. Les petites anaven a ser les seves dames d'honor.

Per aquest motiu Anabel es va casar amb Omar amb grans i notables absències. A la del seu pare, es va unir la de la seva tieta, la de Kiko i la de la família d'aquest. Aquesta va ser la primera conseqüència de la decisió, que el va portar a dir a la cerimònia: «Se m'han trencat moltes coses, em falta gent».

Kiko Rivera i la seva cosina Anabel Pantoja en un muntatge
Kiko Rivera no va acompanyar a la seva cosina en un dia tan especial | La Notícia Digital

Anabel Pantoja ha vist trencada la relació amb el seu cosí, Kiko Rivera

Tot i això, el malson de la col·laboradora de 'Sálvame' no havia fet res més que començar. Ara està pagant i a un alt preu per haver decidit continuar amb els seus plans. Aquest ha sigut trencar tota relació amb Rivera.

Aquest cap de setmana, ella ha comptat al 'Deluxe' que Kiko li va demanar perdó per no anar a l'enllaç. És més, pel que sembla, van parlar i van compartir les seves diferents postures, deixant les coses clares i mantenint bona relació. Tot i això, en les últimes hores ha canviat tot.

Anabel ha descobert que el seu cosí ha deixat de seguir-la en xarxes socials. Però no només això, s'ha portat una enorme decepció perquè ell, a qui va trucar abans de la boda, no li ha tornat la trucada.

Està dolguda i trista perquè ell, considerat un germà, no ha tingut ganes de parlar amb ella. Ni tan sols li ha enviat un missatge i ni li ha donat l'enhorabona.

Seguir endavant amb el seu casament ha portat al fet que el DJ vulgui allunyar-se de la seva cosina. Ella diu desconèixer què l'ha portat a prendre aquesta decisió quan tot va quedar bé entre ells. I els rumors han començat a sorgir.

En concret, a 'Viva la vida' s'ha donat a conèixer que podria haver-hi un motiu de pes. Pel que sembla, el sevillà està defraudat amb Anabel no ja per haver-se casat després de la mort del familiar sinó per una altra raó. Exactament perquè podria haver 'malmès' en la relació d'ell amb la seva mare durant tot aquest temps.

Pel que sembla, ella li havia dit al seu cosí en més d'una ocasió que no era ben rebut a Cantora, quan no era així.

De moment, la jove no ha volgut fer declaracions al respecte. Tot i això, ell ho va a fer molt aviat. Sí, perquè es preveu que concedeixi aquesta setmana una entrevista a una revista per explicar-ho tot.

Dures setmanes per davant per Anabel

Sigui com sigui, la jove Pantoja ho està passant malament quan hauria d'haver estat feliç per haver-se casat. I tot sembla indicar que li queden mesos molt difícils. Així, per exemple, n'ha parlat Jorge Javier Vázquez a 'Lectures': «Li venen unes setmanes d'autèntic calvari».

Per al presentador el motiu del seu patiment no només serà la seva família sinó també els comentaris de la gent. Ha dit: «Ningú està preparat perquè en situacions com aquesta ho diguin, com a mínim, pesseter». «Tant parlar de la teva àvia i tens el cos per a celebracions l'endemà passat de la seva mort». «Quina poca consideració amb la teva família!...».