Irene Rosales i Kiko Rivera amb mascareta

Irene Rosales, preocupada per una possible recaiguda de Kiko Rivera a les addiccions

El Dj està molt afectat pels últims esdeveniments familiars

Kiko Rivera no està passant pel seu millor moment, ja que ell mateix ha reconegut que «està destrossat en cos i ànima» després de la mort de la seva àvia. La pèrdua de Doña Ana, amb la qual no ha pogut passar els seus últims moments, ha suposat un duríssim cop per al Dj. Tant és així, que fins i tot s'ha negat a assistir al casament de la seva cosina, Anabel Pantoja, tot i que tant com ell com la seva família ja es trobaven a la Graciosa.

Aquest estat anímic tindria molt preocupada a la seva dona, Irene Rosales, que tem que Kiko torni a caure en les addiccions, ja que el dolor podria provocar que caigui en aquests vells i terribles hàbits. La que va ser col·laboradora de 'Viva la vida' va viure sola la lluita del seu marit, i té por que tota aquesta situació li acabi superant. «He vist com al meu marit li donaven tremolors, atacs d'ansietat, discutia moltíssim amb ell», explicava sobre l'infern que van passar.

Rosales insistia que no és un procés gens fàcil i que potser els va faltar parlar més amb la família perquè sabessin la realitat del que estava passant. Tot i que ja veu a Kiko millor, segueix retraient a Isabel Pantoja que no hagi donat suport al seu fill. Per sort, el Dj està més centrat i és més responsable. No obstant això, el conflicte amb la seva mare i el cop que acaba de rebre poden fer-li recaure.

«Vaig trucar a Isabel perquè jo creia que era la solució, perquè li anava a caure la cara de vergonya en saber que la seva família sabés d'aquest tema», destacava. «Per molt que una persona vulgui, arriba un moment que l'addicció es converteix en una malaltia. I tu per molt que vulguis, si no tens una ajuda, és impossible curar-te perquè el dimoni sempre el tindràs».

Irene Rosales, molt preocupada per l'estat anímic de Kiko Rivera

Això és el que ha provocat que Rosales també decideixi abandonar la Graciosa i torni a casa, ja que assegura que el seu deure és estar al costat del seu marit. «Té a veure amb la gestió que cadascú fa amb el dolor després de la mort d'una àvia», comentaven a 'Sálvame'. I a això se suma que el Dj ha tornat a Cantora després de més d'un any sense trepitjar la finca familiar i veure la seva mare.

«Segons han anat passant les hores, Kiko anímicament ha anat a pitjor, suposo que va digerint el que ha viscut, per què i les circumstàncies en què l'ha viscut». A més, destaquen que «a dos quarts de dotze, quan Irene Rosales va arribar a Sevilla, amb prou feines li sortien les paraules». Pel que sembla, ella també «està molt tocada, probablement sap en quin estat es troba i que estan en un moment molt dur els dos».

Aquests últims mesos s'ha parlat sobre una possible crisi al matrimoni. No obstant això, ells han desmentit en tot moment que es plantegin separar-se, i han demostrat que són capaços d'enfrontar qualsevol sotrac. «A la mort de la seva àvia, que és la seva segona mare, se li suma anar a Cantora i reunir-se amb la seva mare durant tres hores», ressenyen. Això, ha deixat el fill de Paquirri sense forces.

«La tornada d'Irene s'accelera perquè sap que Kiko emocionalment està molt tocat», afirmen sobre la decisió de Rosales. Tot i que els feia molta il·lusió presenciar les noces d'Anabel, no tenien ànims de festa. «Sap quines poden ser les conseqüències per a Kiko viure un moment com aquest, són moltes emocions que es barregen i les baixades emocionals tenen perill...»