Primer pla de Davd Bustamante en un plató de televisió

David Bustamante es confessa: «Les he passat de tots colors»

El cantant s'ha sincerat sobre la seva situació econòmica

David Bustamante ha tornat a parlar sense embuts sobre la seva situació econòmica en un exercici de sinceritat que molts han aplaudit.

Fa uns mesos, el cantant presumia del seu bon sentit de l'humor en definir-se com «un perfumista que canta» en el programa 'La Resistencia' de David Broncano.

Ho feia entre riures en assenyalar que venia una de les seves colònies cada 30 segons, una cosa que ni en els seus millors somnis podia aconseguir amb els seus discos.

La seva afirmació va servir per a originar riures en el plató, però també per a posar de manifest la humilitat de l'exconcursant d''OT' i la dura realitat del món artístic.

Malgrat l'èxit i la fama que ha collit Bustamante, 'no és or tot el que rellueix'. La indústria musical està plagada de xifres milionàries, però també de grans obstacles que dificulten el camí dels cantants.

Per aquesta raó, el càntabre ha volgut abordar novament la seva situació econòmica, encara que des d'un punt de vista més seriós.

En una entrevista concedida a 'El País', el cantant s'ha sincerat sobre els problemes que ha tingut a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Una confessió que ha servit per a humanitzar una professió que moltes vegades s'estigmatitza.

David Bustamante se sincera sobre la seva situació econòmica durant la pandèmia

Durant l'entrevista, l'exconcursant d''Operación Triunfo' ha volgut aclarir que la seva situació financera depèn directament dels beneficis que generi pel seu treball.

El seu èxit no genera diners per si sol i el seu treball, per molt ben pagat que estigui, no és una font inesgotable de diners.

De fet, Bustamante no ha tingut embuts en confessar que la seva situació econòmica s'ha vist molt perjudicada per l'aturada d'activitat derivat de la pandèmia del coronavirus.

«Soc un autònom que lluita, que n'ha passat de tots colors amb la pandèmia, a qui ningú li ha regalat res ni té un cognom noble. Ni un sou vitalici ni ajudes de cap mena», deia l'exmarit de Paula Echevarría.

A causa del confinament i de les posteriors restriccions, el cantant va haver de suspendre la seva gira. Una situació «realment dura» que va ser més enllà de l'àmbit del professional i l'econòmic, ja que li va passar factura a escala emocional.

«Va ser el moment més fosc de la meva vida. Haver d'ajornar una gira i estar tant de temps sense pujar a l'escenari, sense veure a la meva gent, al públic. Corria de la sala d'estar a la meva habitació com un boig», afegia el cantant en 'El País'.

David Bustamante es reafirma com una persona humil de 'classe obrera'

Afortunadament, després dels pitjors moments de la pandèmia, Bustamante ha pogut reprendre els seus concerts i iniciar altres projectes que li permeten tornar a generar grans ingressos.

És el cas del seu debut actoral com a protagonista de 'Ghost', el musical basat en la pel·lícula homònima que va arribar aquest mes de setembre al Teatre EDP Gran Vía de Madrid.

No obstant això, el privilegi de tenir una feina molt ben remunerada no significa en cap cas que Bustamante hagi oblidat els seus orígens humils. Abans de saltar a la fama treballava molt intensament de paleta en la construcció i, ara, continua esforçant-se diàriament per créixer com a artista.

«Jo continuo sent de classe obrera, igual que tota la meva família. Fico més hores que ningú, viatjo, m'esforço. Em fa mal tot el cos perquè haig d'estar en forma per a oferir bona qualitat en els meus concerts», ha reivindicat en l'entrevista.

Encara que la fama li ofereix facilitats, la veritat és que el de San Vicente de la Barquera ha demostrat estar sempre atent a totes les oportunitats laborals que puguin sorgir-li.

No sols parlem del marxandatge que ha creat gràcies a reforçar contínuament la seva imatge, sinó a les seves constants aparicions en programes televisius.

Les seves recents participacions en formats com 'Masterchef' i 'El Desafío' no deixen de ser treballs que l'artista accepta per a complementar els ingressos derivats de la música.

«Aquí o feina o s'ha acabat», concloïa intentant evidenciar que ha d'emprar-se a fons per a mantenir-se en el més alt i guanyar-se la vida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.