Primer pla de Chayo Mohedano.

Chayo Mohedano vol posar dues persones de Telecinco a la presó

La filla de Rosa Benito està farta i parla de 'Sálvame'

Chayo Mohedano està més guerrera que mai. La filla de Rosa Benito vol venjar-se de Sálvame, del qual la seva mare va ser col·laboradora fa temps, i no li importa treure els draps bruts de l'espai per desprestigiar-lo. Aquest cap de setmana, l'artista ha explicat que alguns tertulians del programa són objecte d'una investigació policial.

La venjança de Chayo a les xarxes socials

Chayo Mohedano detesta tot el que té a veure amb Sálvame. La seva mare no ho va passar bé durant la seva etapa final al programa i a la seva filla això li va fer molt de mal. A més, sembla que amb ella tampoc es van portar gairebé.

De fet, el 2021 Chayo va denunciar a la productora perquè considera que la maltractaven en programes de Telecinco.

El plató del 'Deluxe'
Chayo diu que Sálvame ha fet molt de mal a la seva família | Mediaset

Per això, tot el que tingui a veure amb el programa de Telecinco li és igual, però si té un problema que l'enfonsa cada vegada més, com en aquest cas, està molt atenta.

Això és precisament del que l'artista ha parlat aquest cap de setmana. Chayo Mohedano ha explicat sense pèls a la llengua que els directors de Sálvame estaven sent investigats en una macrooperació policial: «l'Operació Deluxe».

Pel que sembla se'ls relaciona amb «un delicte de descobriment i revelació de secrets». Això també inclou la productora del programa, La Fábrica de la Tele, segons El Mundo. Es parla d'un «espionatge il·legal» que afectaria 140 famosos, tot i que neguen la informació publicada aquests dies.

Chayo Mohedano ha aprofitat l'ocasió per demanar presó per a ells. «Menteixen. Oculten. Disfressen. Enreden. Estan enxampats i ho saben. Van al carrer de moment… després molt probablement a la presó. Qüestió de temps», ha escrit a les seves xarxes socials aquest cap de setmana.

Rosario Mohedano posant a càmera
Chayo Mohedano ha parlat alt i clar en les seves xarxes socials | GTRES

Sálvame s'està enfonsant

Les paraules de Chayo coincideixen justament després de la sortida de David Valldeperas, Carlota Corredera i Alberto Díaz del programa de Telecinco. Tots ells començaran altres projectes i prefereixen no entrar en polèmiques amb ningú.

La filla de Rosa Benito, per la seva banda, no calla. I és que està molt enfadada perquè, presumptament, s'ha investigat la família sense motiu aparent.

«Estan abandonant el vaixell i ja era hora que tots sabessin la manera tan delictiva de treballar que té La Fábrica de la Tele», ha escrit l'artista a Twitter.

«Jorge Javier Vázquez, ho has llegit? La portada del diari El Mundo els acusen entre altres delictes de pertinença a organització criminal», ha dit Rosario Mohedano.

Visita policial a casa de la seva mare

Rosa Benito va haver d'anar fins al ministeri, al costat del marit de Chayo, al començament de març. Va ser llavors quan va saber el motiu de la visita.

«He anat a veure què tenien meu, la veritat que m'he quedat en xoc de tant que m'han ensenyat, he vist, escoltat (meu poc) de veritat amb tot el que hi ha no sé com poden dormir tranquils», explicava Benito.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Mare i filla odien aquest programa de Telecinco | CatalunyaDiari

Aquestes paraules van arribar només unes setmanes després que revelés que la Policia Anticorrupció va anar fins al seu domicili.

Chayo Mohedano té moltes ganes que comenci avui Sálvame. Vol veure els canvis del programa. I és que «l'Operació Deluxe» i les baixes audiències els ha obligat a modificar tot més d'una vegada.

«I demà veurem. O potser no els tornem a veure? No dic res i ho dic tot. Molt bon dia, món», escrivia aquest diumenge Rosario Mohedano.

De moment, caldrà esperar per veure què passa aquesta setmana a Sálvame. Segur que si hi ha alguna novetat, Chayo ho dirà per les seves xarxes socials.