Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Iker Casillas no ho pot amagar més: els àudios que expliquen el seu divorci

Iker Casillas, acorralat després de sortir a la llum els motius reals de la ruptura

La separació d'Iker Casillas i Sara Carbonero ha estat tema d'anàlisi als diferents programes del cor després que ho anunciessin. Van ser feliços durant molt de temps, però amb els anys la relació es va desgastar.

Els problemes de salut de tots dos el 2019 van accentuar encara més la fragilitat de la relació matrimonial. Això sí, mai no s'ha arribat a saber quin va ser el veritable motiu de la ruptura.

▶️ ¡QUE DINERAL! Los sueldazos de algunos colaboradores de Viva la Vida

Iker Casillas, en problemes un any després de trencar amb Sara Carbonero

Després de molts mesos de rumors de separació i males notícies sobre la parella, fa un any van donar-se l'adeu definitiu. 

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero van fer pública la seva separació el març del 2021. | GTRES 

«Avui el nostre amor de parella pren camins diferents, però no llunyans perquè seguirem junts en la meravellosa tasca de pares. És una decisió molt meditada i que prenem de mutu acord», deia la parella en aquell text per anunciar-ne la separació.

El 12 de març de 2021, van comunicar que «el respecte, l'afecte i l'amistat hi seran sempre. La nostra prioritat és des de l'afecte i el compromís, compartir el benestar i l'educació dels nostres fills. Protegir-los perquè creixin en un entorn estable i saludable», deia el missatge comú del matrimoni.

També demanaven que «es respecti la nostra intimitat en aquest moment de canvi». I així finalitzava el post.

Els àudios ocults que Casillas no volia que veiessin la llum

Durant tot aquest temps, a tots dos se'ls ha relacionat amb altres persones. Però cap d'elles va ser el motiu real de la ruptura de la parella per sempre.

Primer pla d'Iker Casillas de mig perfil
Casillas, enfadat després de sortir a la llum uns àudios comprometedors. | GTRES 

A Iker se'l va relacionar no fa gaire temps amb la influencer sevillana Rocío Osorno, encara que negava rotundament que tingués alguna cosa amb aquesta dona. A més, Sara Carbonero ha estat un temps amb el cantant Kiki Morente, però fa mesos que van decidir posar punt final a la seva breu història.

Últimament, s'ha tornat a parlar del famós matrimoni un any després de la seva ruptura. El programa de Telecinco 'Viva la vida' ha tingut accés a uns suposats àudios d'Iker Casillas. En aquests documents sonors, l'exporter explicaria suposadament els motius de la ruptura amb Sara Carbonero.

«Es defineix com a persona, és una frase que jo no voldria escoltar mai»

El cas és que no els han revelat en directe, però sí que els han arribat a escoltar els col·laboradors, com ara Terelu Campos.

La tertuliana de 'Viva la vida' ha confessat que aquests àudios diuen que «hi ha una situació de gelosia i d'egoisme. Iker també justifica actituds de la seva vida per una cosa que li va passar a la joventut. Però el més cridaner és com ell es qualifica a si mateix, en negatiu».

Muntatge Iker Casillas amb Sara Carbonero
Els àudios d'Iker Casillas sobre Sara Carbonero no el deixen en bon lloc, segons Terelu Campos. | Europa Press 

«També parla de la felicitat i de la importància de la felicitat a la vida. Es defineix com a persona, és una frase que jo no voldria escoltar mai, no en l'àmbit sentimental, sinó fins i tot si fos el seu amic».

«Hi ha dolor, ens mostra la dificultat de la situació amb el cop que s'emporta Iker quan li dona un infart. I al cap de poc temps, a Sara li passa això», explicava la col·laboradora després d'escoltar els àudios esmentats.

Veurem si hi ha alguna resposta d'Iker Casillas o Sara Carbonero a la filtració d'aquests àudios. Això o bé donen la callada per resposta perquè passi el xàfec mediàtic com més aviat millor.