Rocío Carrasco posant seriosa

Rocío Carrasco es trenca: revelen els problemes físics de la seva filla

Rocío Carrasco està molt preocupada per la seva filla gran

Rocío Carrasco està passant per un dels moments més estressants de la seva vida. I és que, molt a desgrat seu, la relació amb els seus fills no ha aconseguit millorar; més aviat tot al contrari.

El maig de 2021, David Flores i el seu pare van decidir prendre mesures legals contra Rociíto per un suposat impagament de la seva pensió.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco no troba la manera d'apropar-se als seus fills | GTRES

I, malgrat que pensava que això es podria solucionar d'una forma amistosa, un any després l'acusació particular, encapçalada pel seu fill, ha demanat per a la seva mare un any de presó i 15.000 euros de multa. A això cal afegir el que sol·licita la Fiscalia per part seva.

▶️ Rocío Flores confirma el secreto a voces y le gana la partida a su madre

Ara, a aquests problemes amb el seu fill petit, Rocío Carrasco li hauria de sumar un altre relacionat amb Rocío Flores i la seva operació de pit.

Rocío Carrasco s'assabenta de tots els detalls

Rocío Carrasco gairebé no sap res de l'evolució de l'operació de la seva filla. Les úniques informacions que arriben a les seves orelles són gràcies a la premsa i a les xarxes socials.

Aquest diumenge, 27 de març, Rocío Flores va decidir compartir a Instagram com estava sent la seva recuperació. Dos mesos després de sotmetre's a aquesta intervenció estètica, la 'influencer' s'ha volgut sincerar amb tots els seus seguidors.

Història d'instagram de Rocío Flores sobre la seva operació de pit
Rocío Flores ha compartit per Instagram com es troba després de la seva operació de pit | Instagram

Després de rebre molts missatges dels seus 'followers', la tertuliana de Telecinco ha aclarit que tot està anant segons el que estava previst.

«La meva recuperació del pit està sent força bona la veritat, ha estat força suportable. Vaig tenir molèsties tres setmanes després d'operar-me, però en general està sent súper suportable».

«Fa uns dies vaig anar a revisió amb la doctora i em va dir que tot estava en ordre, que estava cicatritzant bé i que el pit estava perfecte», ha aclarit en un text que ha compartit a les històries d'aquesta xarxa social.

Rocío Carrasco, preocupada per la recuperació de la seva filla

Rocío Carrasco està molt preocupada per la recuperació de l'operació de pit de la filla. Tot i que Rocío Flores ha confessat que està sent molt suportable, la seva mare no ha pogut evitar trencar-se després d'assabentar-se que no sempre va ser així.

En aquesta història d'Instagram, la 'influencer' ha assegurat que la seva operació «no va ser gens fàcil». Tot i que no ha donat més detalls, tot apunta que la noia va patir alguna complicació durant la intervenció.

Aquesta no és la primera vegada que Rocío Flores confessa haver tingut alguna molèstia a causa de la seva operació estètica.

Només tres dies de passar pel quiròfan, la primogènita de Rocío Carrasco va tornar a les seves xarxes socials per explicar a tots els seus seguidors com estava vivint el postoperatori.

Fotomuntatge de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco no sap res de la recuperació de la seva filla | Catalunya Diari

«Jo pensava que em faria moltíssim mal, però no. Malgrat que si he tingut una miqueta de molèsties», va assegurar la col·laboradora de El programa de Ana Rosa. Però la noia va confessar que hi havia una part del seu cos que estava notant els canvis.

«Ahir vaig tenir força molèsties a l'esquena, a l'hora de dormir, sobretot. Avui ha vingut el físio i la veritat és que m'ha alleujat moltíssim. Així que ja estic millor».

Fins ara, la germana de David Flores no havia revelat el tractament a què es va sotmetre, però en la seva última aparició per Instagram ha volgut aclarir aquesta incògnita.

«Em pregunteu molt sobre la meva operació. Jo em vaig fer una reconstrucció i em vaig posar pròtesis», ha aclarit la filla de Rocío Carrasco.