Primer pla de Lara Álvarez

Lara Álvarez, enfonsada després d'una mort inesperada: «Amor etern»

Lara Álvarez ha parlat públicament de la pèrdua

Lara Álvarez, que està preparant-se per l'inici de Supervivientes, està travessant un moment molt complicat. El motiu és que ha hagut d'acomiadar-se d'algú molt important a la seva vida. Estem parlant de Choco, el seu gos.

Ella ha comunicat aquesta trista notícia als seus seguidors i ho ha fet mitjançant una foto on es nota tot el seu amor per ell, així com el seu gran dolor.

Lara Álvarez anuncia la mort de la seva mascota

La Lara és una amant dels animals perquè a casa té alguns gossos. Un d'ells era Choco, amb qui va estar dotze anys i l'ha va fer companyia dia a dia. Així ho ha demostrat compartint en xarxes fotos amb ell, que l'anomenava «el meu senyor anglès».

En algunes d'aquestes fotos, els hem pogut veure passejant pel camp, a la platja i en família. Precisament entre les seves últimes publicacions n'hi ha una. En aquesta li dedicava unes emotives paraules: «Passen els anys, però segueixes sent el nostre cadell».

Avui, aquest gos torna a ser protagonista de les xarxes de Lara, però per un motiu diferent. Per acomiadar-se'n d'ell, la jove ha pujat una foto actual. I aquesta l'ha acompanyat del text següent: «Choco, 08-05-10 – 26-03-2022 Amor etern».

D'aquesta manera, ha mostrat que el seu gos era molt especial per a ella, així com l'amor que sentia i que sent encara per ell.

Lara Álvarez rep l'afecte dels seus seguidors després de la pèrdua

La presentadora de Supervivientes ha parlat del que va passar als seus seguidors perquè més d'una vegada li havien preguntat per ell. I després d'anunciar la seva mort, ha començat a rebre moltes mostres de condol i de suport en aquests moments durs.

Primer pla de Lara Álvarez plorant
Lara Álvarez està molt trista per la pèrdua de Choco. | GTRES

Els seus fans li han deixat missatges com «Ho sento molt. T'acompanyarà sempre, ja ho veuràs. Fa gairebé dos anys del meu Rocco i encara em fa mal com si hagués estat ahir, recorda'l i que sigui molt bonic».

En aquesta mateixa línia hi ha altres: «Ara et seguirà cuidant i estimant des del cel» i «Quin dolor tan immens deixen quan marxen. Però tots van tenir molt d'amor i viceversa. Una abraçada forta».

Tampoc cal passar per alt: «Ho sento molt, preciosa. Una bonica vida li vau donar i ell us va regalar tot el seu amor» i «Es porta i deixa tant amor que les seves empremtes quedaran per sempre a l'ànima. Molta sort la teva i la d'ell».

Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de Supervivientes
Lara Álvarez està rebent moltes mostres d'amor en aquests moments. | Telecinco

També alguns companys i amics d'Álvarez van donar-li suport. Com en el cas de Nagore Robles que li ha escrit: «Bonica, amb quant amor se'n va i amb quant et quedes. Una abraçada geganta».

Sofia Suescun, que va ser guanyadora del reality que ella presenta, també la va consolar. Li ha dit: «Em recorda tant el meu Yako. Ànim, preciosa, perquè no estem preparats per a aquest moment».

De la mateixa manera, Albert Comas, un altre 'supervivent', ha dit: «Ho sento molt. Tingues clar que ha gaudit del vostre afecte tota la seva vida i ha tingut la sort d'haver tingut una mami tan exemplar com tu».

Susana Megan, Mónica Carrillo, Irene Junquera, Violeta Mangriñán i Lorena Gómez, entre d'altres, també l'han dedicat unes paraules boniques.