Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Chelo García-Cortés confirma els pitjors presagis després d'anar a l'hospital

Chelo García-Cortés informa de l'última hora sobre el seu estat de salut

Chelo García-Cortés va ser una de les grans absents a la 'Sálvame Fashion Week' del passat dimecres 25 de maig. La periodista va patir una caiguda tot just començar la desfilada que va fer saltar totes les alarmes al plató.

El ritme de 'Llámame', del representant de Romania a Eurovisió, Chelo no va poder completar la coreografia per culpa d'una ensopegada que va acabar amb ella a terra. Una relliscada que va recordar l'accident de Belén i que va fer pensar el pitjor. Ara, després de ser atesa d'urgències a l'hospital, ha confirmat que ha de ser operada.

Chelo García-Cortés haurà de passar pel quiròfan

Eren poc més de les 22:00 hores quan arrencava la nova edició de la 'Sálvame Fashion Week'. Els col·laboradors, vestits de negre, van començar una coreografia per donar el tret de sortida a la desfilada.

No obstant això, el que semblava ser una festa va acabar en desgràcia per a Chelo García-Cortés. En un moment donat, mentre la periodista feia el ball va relliscar amb la mala fortuna d'acabar tirada a terra.

Captura de 'Sálvame Fashion Week 2022'.
Chelo García-Cortés va relliscar a l'inici de la 'Sálvame Fashion Week' | TELECINCO

L'impacte se'l va emportar el braç esquerre i ràpidament va anar l'equip mèdic a atendre-la. «No sé on em fa mal, però m'heu de portar a algun lloc», deia Chelo conscient que no estava del tot bé. «He relliscat a la passarel·la, que ja vaig dir abans que aquella passarel·la que relliscava, però, estic bé, estava marejada, però se m'ha tret», va explicar.

El metge que la va atendre en un primer moment va aconsellar fer-li unes proves, ja que hi havia la possibilitat que hi hagués trencament. Però no va ser fins dijous passat 26 de maig quan els professionals confirmaven la pitjor de les notícies.

El doctor Sánchez Martos va revelar a 'Sálvame' que, efectivament, Chelo s'havia trencat el radi i va explicar com es tracten aquest tipus de lesions. I sembla que l'única solució que existeix perquè el trencament es curi perfectament és que s'hi operi.

Així les coses, serà el proper 1 de juny quan la periodista entri al quiròfan de l'Hospital La Luz per sotmetre's a una intervenció.

L'última hora sobre l'estat de salut de Chelo García-Cortés

Chelo García-Cortés va sortir del plató de 'Sálvame' directe cap a l'hospital. Amb aspecte seriós, la periodista esperava rebre males notícies de mans dels metges que, després de fer-li les plaques pertinents confirmaven el trencament de radi.

«Això no és un petit ensurt, no, això és una cabronada, home», deia a l'entrada al centre hospitalari. D'allà, va sortir amb el braç enguixat i en cabestrell, i ara ha de guardar repòs.

Imatge de Chelo García-Cortés sortint de l'hospital després de la seva caiguda a la Sálvame Fashion Week
Chelo García-Cortés hauria de ser operada després de trencar-se el radi | Europa Press

Encara li queden uns quants dies per poder estar totalment recuperada. La setmana que ve serà operada i haurà de continuar portant l'escaiola fins a la recuperació completa. Però a més del trencament del radi, Chelo té alguns blaus al seu cos a conseqüència de la mateixa caiguda.

Curiosament ha patit el mateix trencament que Lydia Lozano, encara que si escau no va haver de ser operada. Això sí, encara porta el braç embenat, però això no li ha impedit anar al plató amb tota normalitat.

Chelo García Cortés en un plató de televisió
Chelo García-Cortés es podria quedar sense feina durant setmanes | GTRES

Veurem si en el cas de Chelo aquesta ha de romandre de baixa. I és que és la segona col·laboradora que ha de ser operada després de caure al plató, recordem que la primera va ser Belén Esteban i que encara segueix de baixa.

En el cas de la 'Princesa del poble', això va suposar per a ella un cop dur del que encara li està costant recuperar-se. De moment, la gallega ha rebut les notícies una mica angoixada, però resignada. Segur que la seva parella, Marta Roca, li donarà tot l'afecte que necessita fins a veure-la completament restablida.