Diego Arrabal al seu programa

Diego Arrabal no pot més i decideix explicar-ho a la seva dona i a la seva filla

Diego Arrabal informa la seva família que va a totes

Diego Arrabal ni perdona ni oblida, i així ho ha fet saber a la seva família. Des que el paparazzi va ser acomiadat, sense previ avís, del seu lloc de treball a Viva la vida, ha estat guardant silenci. Fins ara.

Només una vegada va decidir parlar sobre la seva silenciosa sortida de Telecinco. «No m'esperava una cosa així, va ser del no-res. Em vaig quedar sense paraules», va assegurar el fotògraf. «Els felicito per haver fotut la meva família».

Primer pla de Diego Arrabal
Diego Arrabal esclata contra La Fábrica de la Tele | Youtube

Ara, i després d'assenyalar els directors de La Fàbrica de la Tele com els possibles causants del seu acomiadament de Telecinco, el de Marbella torna a la càrrega.

A través del seu canal de YouTube, Diego Arrabal ha anunciat que té una informació entre mans que podria perjudicar tots aquells que aquell dia van jugar amb el pa de la seva família.

«Us puc garantir que es farà una molt grossa, però grossa, grossa, grossa… Es farà una grossa, però és la meva feina», va informar a tots els seus followers. «Sobre una imatge no hi ha qui pugui. Demostrarem moltíssimes coses i us quedareu morts del que són capaços les persones per diners».

Diego Arrabal es cobra la seva venjança

Diego Arrabal ha trobat la manera de tornar-los tot el mal que han causat a la seva família. I és que, com tots sabem, aquest fotògraf és un dels professionals de la comunicació que té més informació. Ara, s'ha fet ressò de la decisió del Jutjat d'Instrucció número 4 de Madrid d'imputar Óscar Conejo i Adrián Madrid a l'Operación Deluxe.

«Aquesta notícia m'ho posa fàcil perquè jo comenci aquí a rebentar i dir barbaritats d'un i de l'altre. Però no ho faré perquè crec que la meva comunitat no es mereix que hi hagi una persona insultant», va començar explicant Diego Arrabal.

Muntatge fotogràfic del plató de Sálvame i Diego Arrabal
Diego Arrabal pren venjança pel seu acomiadament de 'Viva la vida' | Catalunya Diari

I, malgrat que no vol parlar més del tema, té clar que «a la vida tot es paga». «Jo no m'alegraré mai del mal de ningú, però a la vida tot es paga, Adrián i Óscar».

«Óscar i Adrián, heu jugat, heu rebentat, heu maltractat, heu humiliat tantes i tantes persones... Morireu matant. A mi, ja heu aconseguit fer-me fora d'una cadena després de tants intents. Jo a la nit arribo i dormo. Però us queda un caminet, que sí, que ho fareu matant, però es presenta la cosa només grisa».

Diego Arrabal s'acarnissa amb els directors de La Fábrica de la Tele

Diego Arrabal no ha sentit ni una mica de llàstima pels dos nous imputats a l'Operación Deluxe, més aviat tot al contrari. El paparazzi no ha tingut cap objecció a criticar Óscar Conejo i Adrián Madrid.

«Aquests treballadors que teniu, cobren i potser cap no cobra el que es mereixen cobrar. Però vosaltres sou multimilionaris gràcies a aquestes persones a qui davant del jutge dius que en tenen la culpa».

Fotomuntatge d'Adrián Madrid i Óscar Cornejo
Diego Arrabal ataca durament Adrián Madrid i Óscar Cornejo | Catalunya Diari

«Espero que, d'una vegada per totes, la Justícia sigui justa, ni més ni menys. Que sigui justa i que, de veritat, puguem descansar les persones que algunes vegades per bona fe, engany o per mala llet ens hem sentit enganyats i manipulats, però encara no arruïnats com voleu».

«Per mi, la ruïna no és no tenir diners, és posar, per exemple, les xarxes socials i que hi hagi aquest mar immens de missatges dient que ja no us creuen. Però és igual, la màquina de fer diners segueix. A veure a on us porta».