Primer pla princesa Elionor

Elionor té xicot i la relació té futur: tot el que se sap

Els últims detalls sobre el noi de la princesa Elionor

L'últim cop que la princesa Elionor va venir a Espanya durant les vacances va ser del 14 al 24 d'abril. D'aquesta manera, l'internat WC Atlantic College, on actualment estudia l'hereva al tron, va oferir deu dies de descans per l''spring break' (vacances primaverals).

Elionor ho va aprofitar per descansar al costat dels seus pares, encara que va anar a diversos esdeveniments oficials. Entre ells, la casa reial va visitar el Centre de Recepció, Acollida i Derivació de refugiats ucraïnesos a Madrid.

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
La infanta Sofia i la princesa Elionor acompanyen els seus pares a un centre de refugiats ucraïnesos | GTRES

Així mateix, dimecres 20 d'abril, la filla gran de la reina Letícia va visitar un institut on es va fer una jornada sobre joventut i ciberseguretat. Aquest va ser el primer esdeveniment del 2022 al qual va anar la princesa sense els seus pares.

Igualment, el passat 15 d'abril, es va reunir amb la seva família per celebrar l'aniversari de la seva àvia materna, Paloma Rocasolano. Tot i això, la família reial no va assistir sola, ja que anava acompanyada per algú molt especial per a l'hereva al tron.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
La filla del rei Felip VI assisteix al seu primer esdeveniment del 2022 sense la companyia dels seus pares | GTRES

Novetats del xicot de la princesa Elionor

El fet que hi hagi hagut un convidat sorpresa a l'aniversari ha provocat que les xarxes socials estiguin en alerta per a qualsevol notícia relacionada amb la seva persona. De la mateixa manera,  s'ha confirmat que el convidat és el xicot d'Elionor.

A la revista 'Lecturas', Pilar Eyre ha donat més detalls en exclusiva sobre el misteriós amic de la princesa. «Sabem que l'amic d'Elionor és alt, bru, va a una classe superior i al col·legi són inseparables», manifestava la periodista.

«Com passa en els amors adolescents, a la parella li sembla inconcebible estar allunyats l'un de l'altre», va afegir la col·laboradora. Per aquesta raó, la filla dels actuals reis no es va separar del seu xicot durant les vacances.

A més, Pilar Eyre va voler saber què opinaven els pares de la princesa sobre els fets. Per sorpresa d'ella, els monarques van ser molt flexibles amb la seva filla. «Tots dos saben que no cal prohibir, sinó cedir, tolerar i ajudar quan tot, inevitablement, s'acabi trencant», va concloure la periodista.

Elionor al costat d'alguns companys de l'internat de Gal·les.
Elionor està enamorada d'un dels seus companys de classe | Casa Reial

Molts seguidors consideren que és molt aviat perquè la princesa tingui xicot, ja que només té 16 anys. No obstant això, la primera parella de Felip VI, Victoria Carvajal, va anar a aquesta mateixa edat.

L'absència de la filla del rei Felip VI

La princesa Elionor va tornar a la seva escola el 25 d'abril després d'unes curtes vacances i, per tant, es va perdre diversos esdeveniments importants. Malauradament, el 29 d'abril, no va poder assistir a l'aniversari de la seva germana , la infanta Sofia, que feia 15 anys.

De la mateixa manera, no va venir a la visita del seu avi Joan Carles I, que feia dos anys que no veia la família reial. El 23 de maig, el rei emèrit es va presentar al Palau de la Zarzuela, però aquell mateix dia se'n va anar a Abu Dhabi, on viu actualment.

Fotomuntatge de la princesa Elionor i Joan Carles I
La princesa Leonor no ha pogut visitar el seu avi, Joan Carles I | Catalunya Diari

A excepció de la princesa, van assistir els reis actuals, la infanta Cristina, la infanta Elena amb els seus dos fills i la infanta Margarita de Borbó. També va ser la reina Sofia, encara que va haver de romandre amb la mascareta posada perquè era positiva en Covid-19.

El rei emèrit té intencions de tornar una altra vegada per a mitjans de juny, ja que se celebra el Campionat del Món de Vela a Sanxenxo. Per aquestes dates, la princesa ja haurà tornat a estudiar i, possiblement, hi haurà un retrobament entre avi i neta.