Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

José Ortega Cano explica a la seva dona perquè no la vol veure ni en pintura

José Ortega Cano prefereix no coincidir amb una persona que li ha fet mal

José Ortega Cano està acostumat a bregar amb la pressió periodística perquè ha estat casat amb la cantant més poderosa del moment. Rocío Jurado li va ensenyar a torejar les preguntes incòmodes, però fa molt de temps que va deixar de lluitar contra els reporters. Ara està desentrenat, per això ha explicat a la seva dona Ana María Aldón que no vol veure Rociíto.

José Ortega Cano vol que la seva dona creixi professionalment, motiu pel qual va animar-la perquè col·laborés a la 'Sálvame Fashion Week'. Es tracta d'un programa especial presentat per Jorge Javier Vázquez en què participen els tertulians de la tarda fent de models. Per això, Ana María va dissenyar una col·lecció de roba per a aquest i el mestre va presentar-se al plató per donar-li ànim.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
José Ortega Cano va arribar a un acord amb Ana María Aldón | CatalunyaDiari

José sabia que Rociíto, la filla de la seva primera dona, era al plató i va fer l'impossible per no coincidir-hi. Jorge Javier va rebre el torero just quan Carrasco no estava present per evitar que creuessin paraula. I és que entre ells hi ha molts assumptes pendents i cap vol tenir una conversa davant dels espectadors de Telecinco.

José va deixar clar que fa uns anys adorava Rocío, de fet van viure molts moments junts després de la mort de 'La Més Gran'. El problema és que van passar una sèrie de coses que encara no es coneixen, i per això van perdre la relació. Els experts en crònica social asseguren que és impossible que arribin a un acord perquè hi ha massa interessos en joc.

Ortega Cano acusava la seva antiga fillastra de ser una persona poc honesta i el pitjor de tot és que ha donat la mà a Antonio David Flores. Rociíto no consent tenir relació amb ningú que tingui contacte amb l'exguàrdia civil, el seu suposat botxí. Aquí hi ha l'origen de tot i per això és impossible que se senten per resoldre'n les diferències.

José Ortega Cano sorprèn tothom

José ha tingut molts problemes amb 'Sálvame', sobretot amb col·laboradors com Kiko Hernández o Kiko Matamoros. Però ha deixat la rancúnia de banda per recolzar Ana María Aldón, que ha creat la seva primera col·lecció de vestits. Així, la dissenyadora ha demostrat que està a l'altura de les circumstàncies i que no és una simple tertuliana, sinó que pot fer molt més.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano a la desfilada de la Sálvame Fashion Week
José Ortega Cano dona suport a la seva dona en tot el necessari | Mediaset

Ortega Cano va estar al marge de tot el que li ha passat a Ana María, així que no sap que ha tingut un enfrontament amb Lydia Lozano. Segons sembla, la periodista estava molesta perquè Aldón no li havia trucat per interessar-se pels seus gustos, cosa que provocava un gran enrenou. Però finalment tot va sortir bé, i el vestit de la canària ha estat un dels més aplaudits de la desfilada.

Ana María advertia Jorge Javier del desconeixement d'Ortega, que suposadament no sabia res de la col·lecció. No volia que el presentador l'atabalés a preguntes perquè sabia que el seu marit no les podria respondre. «Ell no sap pràcticament res d'això, no m'ha vist treballar i no en coneix cap dels teixits», explicava.

José Ortega Cano ha estat a prop de Rocío

José ha aconseguit no coincidir amb Rocío, hereva universal de la seva primera dona, però ha estat al mateix plató que ella. Els responsables de la 'Sálvame Fashion Week' van organitzar-ho tot perquè no es veiessin i la tasca era realment complicada, ja que podrien haver-se creuat en qualsevol moment perquè l'estudi no és tan gran com sembla a la televisió.

Així doncs, Ortega Cano ha fet un gran esforç per deixar clar que recolza Ana María Aldón. Li va lliurar un ram de roses vermelles per demostrar que estarà amb ella sempre que en tingui l'oportunitat. El matrimoni ha travessat una petita sotragada, però ja està superat.