Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Georgina Rodríguez

Georgina Rodríguez pren una determinació amb la seva filla nounada Esmeralda

Georgina deixa tothom sense paraules després del seu últim acte

Georgina Rodríguez és una dona que desprèn glamour allà on va. I és que la dona de Cristiano Ronaldo no deixa de sorprendre'ns cada cop que apareix públicament en un esdeveniment. Georgina sap la tirada que té a les xarxes socials i les firmes lluiten per ella. Això la converteix en una dona molt cotitzada a l'hora de promocionar qualsevol mena de vestit, joia o altre complement.

El cas és que Georgina Rodríguez ha sorprès una vegada més amb el seu impactant look a la catifa vermella de Cannes.

Georgina Rodríguez a una catifa vermella
Georgina Rodríguez ha brillat en la catifa vermella de Cannes | Catalunya Diari

Georgina Rodríguez sap que ha de pensar en positiu, tot i patir la pèrdua del seu fill fa tot just un mes. És temps de donar tots els afectes al nadó que va poder sobreviure a aquell part, Esmeralda.

La influencer espanyola, sempre amb el suport del seu marit amb qui forma una idíl·lica família, s'ha tornat a vestir de gala. I ho ha fet per a satisfacció dels milions de fans que té per tot el món.

Georgina Rodríguez té un emotiu detall amb Esmeralda

La jove ha reaparegut de manera enlluernadora com ja ens hi té acostumats. La dona de Cristiano Ronaldo ha brillat amb llum pròpia al Festival de Cinema de Cannes i a la seva arribada ha lluït un vestit espectacular.

Aquest dimecres, la parella del portuguès arribava a la ciutat amb un preciós vestit de vidres amb silueta sirena i escot halter signat per Ali Karoui. Per si no n'hi hagués prou, aquesta ha aprofitat els complements que ha utilitzat per fer un bonic homenatge a la seva petita nounada. I és que l'hem vist vestida amb unes arracades de llàgrima de la mateixa pedra preciosa que dona nom al seu nadó, Esmeralda.

Primer pla de Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez ha tingut un detall amb la seva nounada | GTRES

Georgina tornava a la llum pública després d'aquell terrible succés del 19 d'abril que va deixar consternada la parella Cristiano Ronaldo. Un episodi dur per a la família, que no s'esperava aquest dramàtic final.

«És el dolor més gran que pot sentir qualsevol pare. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat», va publicar aleshores el jugador portuguès. La famosa parella va treure forces per la seva nena, que actualment es troba a casa amb uns germans que l'estimen amb bogeria.

«Llar dolça llar. Gio i la nostra nena finalment estan amb nosaltres, volem agrair a tots per totes les amables paraules i gestos. El vostre suport és molt important i tots sentim l'amor i el respecte que tens per la nostra família. Ara és el moment d'estar agraïts per la vida que acabem de rebre en aquest món», deia el post del portuguès a la presentació en societat de la seva filla.

Georgina se separa per primer cop de la seva petita

El cas és que la seva aparició a Cannes significa la primera vegada que l'espanyola se separa del seu nadó. Malgrat que, la influencer sap de sobres que Cristiano la posarà al corrent de com està la seva filla cada poc temps.

Georgina i Cristiano a un photocall
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo | Europa Press

Minuts abans d'aquest detall amb la seva filla, la jove arribava a la ciutat francesa lluint un total black a l'estil Kardashian.

Vestia un vestit de pell que se cenyia a la cintura per una goma interna i portava unes fosques ulleres de sol. Amb un gest una mica seriós, no se separava del telèfon mòbil, fet que ha cridat molt l'atenció.

Ja al passeig marítim de la Croissete, Georgina Rodríguez va combinar el seu look amb unes sandàlies platejades, joies de diamants i maquillatge de Fernando Martínez per a Charlotte Tilbury Beauty.