Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

El català Jorge Javier Vázquez decep al seu xicot per coquetejar amb un cantant

Jorge Javier Vázquez ha revelat que té ganes d'enamorar-se

Jorge Javier Vázquez ha estat més d'una dècada al costat de Paco, un home que li va robar el cor i es va guanyar la seva confiança. Actualment gaudeix d'una amistat especial amb ell, tot i que ja no queda amor entre ells. El presentador ha confessat a la revista Lecturas que vol tornar a enamorar-se, malgrat que el seu futur nou xicot podria estar decebut.

Jorge Javier Vázquez ha concedit una entrevista per explicar que ha perdut 20 quilos seguint una dieta molt senzilla i recomanable. També ha parlat de la seva vida sentimental i ha revelat que té ganes de tornar a trobar parella, creu que ha arribat el moment. «M'encantaria enamorar-me, ara sí que estic preparat», ha declarat a l'esmentat mitjà.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez ha de resoldre una situació delicada | Telecinco

Jorge Javier se sent millor que mai, per això quan ha vist el cantant Andrei, representant de Romania a Eurovisió 2022, ha coquetejat amb ell. Li ha preguntat si li agradaven els homes o les dones i ha intentat tenir un acostament que ha cridat molt l'atenció. Ningú entén que vengui a Lecturas que vol trobar l'amor i després interactuï amb més d'un candidat.

Jorge Javier, en to d'humor, ha intentat que Andrei es fixés en ell, però aquest tenia al cap un assumpte més important. Es trobava a les instal·lacions de Telecinco i havia vist que la periodista Lydia Lozano estava feta un mar de llàgrimes. S'ha apropat a ella i ha intentat consolar-la perquè s'ha adonat que estava passant un mal moment.

El líder de Sálvame ha tingut una topada amb Lydia, no la pren seriosament i s'ha burlat d'ella davant dels espectadors. La col·laboradora ha amenaçat d'abandonar el programa i de no anar a la desfilada que havia preparat l'organització. Diu que està cansada que s'expliquin mentides per intentar que el públic tingui un mal concepte d'ella.

Jorge Javier Vázquez parla de la seva parella: «El físic és fonamental»

Jorge Javier ha explicat que l'home que li robi el cor en un futur ha de tenir certes qualitats, no val qualsevol. Sent que està en el seu millor moment i exigeix que els pretendents que s'hi acostin estiguin a l'altura de les circumstàncies. «Que m'agradi moltíssim físicament, això per començar, i després ja negociem».

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier se sent millor que mai | Europa Press

El presentador ha decebut el seu futur xicot, ja que sempre ven que el veritablement important és a l'interior de les persones. De fet, a Lydia Lozano li ha retret que està massa pendent de les sabates que es posa, per això comet errors. La periodista pensava que el torero José María Manzanares havia mort i Vázquez creu que aquesta falta d'atenció és deguda a la seva superficialitat.

«Per mi el físic és importantíssim, fonamental, però no vol dir que el meu cànon de bellesa coincideixi amb el dels altres. Necessito que hi hagi alguna cosa que em motivi», explica a l'última entrevista que ha concedit. El públic s'ha adonat que cada vegada té més confiança, per això es treu la roba sovint a Sálvame.

Jorge Javier Vázquez, incapaç de superar el problema

Jorge Javier ha travessat moments molt delicats perquè gran part del públic exigeix que abandoni els mitjans de comunicació. Té un exèrcit de detractors que sona cada vegada amb més força, però realment és un mestre del món de l'espectacle. No aconsegueix que l'audiència es quedi només amb aquesta darrera part, per això és un personatge tan polèmic.

El comunicador ha posat en dificultats Lydia Lozano, una de les col·laboradores més estimades pel públic de Sálvame. Les xarxes socials s'han posat en contra d'ell i li han demanat que es disculpin, fins i tot han qualificat el succés amb una paraula força desagradable.