Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

María Patiño mostra un pit a 'Sálvame' i tenim la imatge

Patiño va patir una distracció i va ensenyar un pit als espectadors

María Patiño va protagonitzar aquest dimecres un dels moments més graciosos de la 'Sálvame Fashion Week'. En un moment de la desfilada, la presentadora va deixar al descobert un dels seus pits. Es va tractar d'una distracció que no va passar desapercebuda per als espectadors.

I és que la periodista es va ficar de ple al paper. Va lluir una rèplica de l'icònic vestit jungle de Versace que va vestir Jennifer López als Grammy. Era una aposta molt arriscada, on qualsevol moviment excessivament brusc podia jugar-li una mala passada.

María Patiño va aconseguir que el seu passeig per la passarel·la es convertís en viral. La seva teta va ser vista per tothom, cosa que la va fer avergonyir-se'n. «És la primera vegada que ensenyo un pit a la tele», va assenyalar descol·locada.

El contratemps de María Patiño no va ser l'únic que es va produir durant la nit. Chelo García Cortés va patir una caiguda que la va obligar a passar per l'hospital, mentre que els espectadors també van veure Jorge Javier en calçotets. Es pot dir que la desfilada va tenir de tot.

La desfilada de models prometia fer parlar molt. Els col·laboradors de l'espai de Telecinco van lluir vestits icònics que d'una manera o altra formen part de la història. A la conductora de 'Socialité' li va tocar aparèixer amb una aposta arriscada.

María Patiño a la Sálvame Fashion Week
María Patiño ensenya un pit a la passarel·la.   | MEDIASET

«El pit, el pit», se sentia dir a alguns dels assistents a la desfilada. Entre ells hi havia Edu Navarrete, Carmen Lomana o Samantha Hudson. Tot i els avisos del públic, la periodista va continuar amb la seva comesa amb pas segur i mirada al capdavant.

Ni ella ni el presentador de la gala no van pensar que s'havia vist el pit en directe. Creien que només els assistents al plató havien presenciat l'escena.

María Patiño va ser informada del que havia passat per part de Jorge Javier, que s'ho va prendre amb molt d'humor. «Tenim un problema, se t'ha vist tot el pit», va explicar. Assegurava que «hi ha dues notícies, una bona i una dolenta».

«La bona és que se t'ha vist el pit en tota la seva esplendor. La dolenta és que no ho ha vist ningú, no s'ha emès a la televisió», destacava el conductor. No obstant això, pel pinganillo li informaven que en realitat això no era així.

Els espectadors sí que van poder apreciar la distracció de la periodista des de casa seva. «¡S'ha vist! Ho sento...», lamentava la protagonista. Tot això mentre sonava de fons la sintonia de ¡Ay mamá!, de Rigoberta Bandini.

Insistia que era la primera vegada que li passava això en un programa. La resta de participants i assistents s'ho van prendre amb molt d'humor, ja que havia estat una simple distracció.

María Patiño ja havia ensenyat un pit amb anterioritat

María Patiño ja havia mostrat amb anterioritat un pit. Va ser fa tot just un parell de setmanes al 'Deluxe' . No obstant, en aquell instant va tenir la sort de no trobar-se en pantalla en el moment de la distracció.

Però aquest dimecres a la nit no ho va poder evitar. Totes les mirades hi estaven posades. Conscients que aquest vestit que va popularitzar Jennifer López podria amagar alguna sorpresa.

Captura de María Patiño i Jorge Javier Vázquez a la 'Sálvame Fashion Week'.
Jorge Javier Vázquez va ser l'encarregat de donar la notícia a María.   | Mediaset

Les xarxes socials van cremar al moment i la presentadora va intentar prendre-s'ho amb humor. Ja no hi havia marxa enrere i només quedava riure's de la situació. Al principi va sentir una mica de vergonya, però va voler passar pàgina ràpid.

María Patiño i els seus companys s'ho van passar d'allò més bé durant la 'Sálvame Fashion Week'. Fins i tot el públic va voler valorar molt el seu esforç i van votar-la per convertir-la en guanyadora d'aquesta edició.