Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paula Echevarría mig somrient

El que sopa cada dia Paula Echevarría per perdre fins a 25 kg ràpidament

Després de donar a llum el seu segon fill, alguns aliments l'han ajudat a perdre molts quilos

És de les famoses amb més seguidors a les xarxes socials del nostre país. Després del naixement del seu fill Miguel, Paula va aconseguir tornar al seu estat inicial pràcticament en un temps rècord. Quan estava embarassada va guanyar 25 quilos, però els seus 44 anys no li han suposat un impediment per tornar a estar en forma.

L'actriu ha compartit a les seves xarxes socials gran part del seu progrés. I la veritat és que moltes persones s'han preguntat com ho ha aconseguit, per tant, li demanen consell. Com ella mateixa ha confessat, el secret és la seva l'alimentació, i en concret en els productes que escull per esmorzar i sopar.

Paula Echevarría en un photocall
La model sempre aconsegueix estar espectacular | GTRES

 

Paula presumeix de la seva figura un any després de ser mare

Amb l'arribada de l'estiu augmenten les ganes de lluir la millor versió física de nosaltres mateixos. No obstant això, la model va més enllà, ja que sempre cuida la seva figura independentment de l'estació de l'any. El pròxim 7 d'agost l'actriu farà 45 anys, i qui ho diria! Pocs mesos abans d'arribar a aquesta edat, la veiem lluir una silueta tonificada i més saludable que mai. Quin és el seu secret?

«He fet dieta i exercici, perquè em vaig engreixar 25 quilos», va arribar a confessar en una ocasió. En aquest sentit, ella mateixa va destacar que va aconseguir perdre aquest pes i recuperar la seva figura ràpidament: «M'ho vaig haver de prendre seriosament». «Si esperes que el temps ho curi tot, no passarà», va destacar.

El secret dels sopars de la model per estar radiant

És important contextualitzar que Echevarría ha seguit, a més d'una dieta, un pla d'entrenament. Si el propòsit és perdre pes, cal tenir en compte que aquests dos factors han d'anar de la mà. Ara bé, deixant de banda la variable de l'exercici, avui ens centrarem en quins aliments han ajudat a aprimar-se a l'actriu.

Ella va confessar que a la seva dieta ja no hi ha lloc per als carbohidrats, i que està més centrada a elaborar esmorzars i sopars saludables. Un exemple són els batuts que consumeix al matí. Per a la seva elaboració inclou gingebre, api, kiwi, llimona i cogombre. Aquesta combinació és ideal perquè els beneficis que aporten aquests aliments per a la salut són infinits.

També ha revelat que a les nits elabora sopars que siguin molt lleugers, seleccionant ingredients depuratius. Les amanides plenes de sabor i ingredients depuratius prenen especial rellevància a les nits de la model. D'aquesta manera, l'organisme comença a rebutjar tots els tòxics que no serveixen i ajuda que l'endemà ens aixequem amb més energia.

Els productes imprescindibles per esmorzar i sopar

A continuació, et revelem alguns dels ingredients depuratius pels quals ha apostat Echevarría:

1. Gingebre

Gingebre
El gingebre té propietats diürètiques | Getty Images

Es tracta d'un aliment que no pot faltar a la teva dieta si vols perdre pes. El seu efecte diürètic aconsegueix accelerar l'eliminació de toxines, a més de millorar el trànsit intestinal i reduir la gana.

2. Api

L'api és un vegetal que aporta una gran quantitat de nutrients a l'organisme. És un dels aliments més depuratius que hi ha, a més d'hidratants (contenen un 95% d'aigua).

3. Kiwi

Kiwis partits per la meitat
El kiwi funciona com a antioxidant | Getty Images

El kiwi és una fruita molt completa i amb moltes propietats. El seu contingut en antioxidants, vitamina C i fibra fa que sigui ideal per eliminar líquids, a més de proporcionar-nos una sensació de sacietat.

4. Llimona

La llimona és un altre aliment que no ha de faltar a la teva dieta. Si vols perdre pes, t'aconsellem que beguis aigua amb llimona. Les seves propietats riques en antioxidants ajudaran el teu organisme a eliminar toxines.

5. Cogombre

Cogombres sencers i tallats
El cogombre és un producte refrescant i molt sa | Getty Images

És un producte totalment mediterrani, es pot consumir tot l'any i aporta grans propietats al nostre organisme. A més de ser antioxidant i antiinflamatori, el seu contingut en vitamina C i K fan que obtinguem minerals com el potassi o el silici.

Sens dubte, els aliments que consumeix (juntament amb la pràctica d'exercici) li estan donant molt bons resultats. Si tu també vols animar-te a millorar la teva figura, incorpora'ls a la teva dieta!