Primer pla de Rocío Flores mirant intensament

Rocío Flores ja no pot amagar més que tot era un muntatge

Rocío Flores torna a veure's les cares amb Olga

Rocío Flores va tornar a retrobar-se amb Olga Moreno. Totes dues van ser sorpreses en una cafeteria, amb aspecte seriós i possiblement amb poques ganes de mantenir una conversa. Tenien una cita amb el metge per sotmetre's a una revisió dels retocs estètics que s'havien fet setmanes enrere.

Cada vegada que es reuneixen intenten aparentar normalitat, o almenys això apunta Saúl Ortiz a '20 Minutos'. Tanmateix, la relació entre totes dues no és tan bona com intenten fer-nos veure, ja que la defineixen de tirant i molt tensa.

Tot va esclatar pels aires el dia que Rocío va mostrar la seva decepció amb qui encara és l'esposa del seu pare per haver concedit una entrevista a una revista. Si bé és cert que no li va retreure el seu contingut, sí que ho va fer per no haver-la mantingut al corrent de les seves intencions a l'hora de fer aquesta exclusiva.

En aquest mitjà expliquen que avui dia, l'únic que els queda en comú és la petita Lola. La col·laboradora vol que la menor romangui al marge de totes les polèmiques perquè no vol que cap conflicte familiar l'acabi esquitxant.

Es pot dir que la neta de la Jurado també intenta guardar les formes pel seu germà. I és que li preocupa la situació de David. Cal no oblidar que en aquests moments el noi resideix amb Olga Moreno, amb qui manté un tracte molt especial.

Adverteixen que la situació entre elles ha canviat completament en qüestió d'unes setmanes. Abans intentaven fer plans juntes i ara el que busquen és esquivar-se per no coincidir als llocs. De fet, la trobada que publica la revista 'Semana' té lloc a Madrid i no a Màlaga, que és on viuen totes dues.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores té moltes coses a aclarir | Mediaset

Val a dir, que el principal eix de les polèmiques, Antonio David, ha fet tot el possible perquè apropessin postures. Sí, perquè entén que tard o d'hora han d'arribar a una entesa pel bé de la família.

Rocío Flores va ser molt sincera quan es va referir a Olga al seu dia. I és que va aparèixer visiblement molesta i en certa manera se sentia traïda per una persona en la qual havia posat moltes esperances.

Encara que tractin de vendre davant les càmeres cordialitat, la realitat és una altra ben diferent, com destaca Saúl Ortiz. En públic intenten aparentar normalitat, però a l'àmbit privat la situació és molt més incòmoda, de tot just hi ha un intercanvi de paraules.

La tensió és evident cada cop que coincideixen. Totes dues tenen moltes coses a aclarir, però cap sembla disposada a fer aquest primer pas. L'únic que és clar és que compten amb interessos comuns que volen protegir.

I no només intenten vetllar per la felicitat de David i Lola. Encara que també miren pels seus 'caché' i les possibles ofertes que puguin arribar en forma d'exclusives.

Rocío Flores, primera baixa a l'homenatge a la seva àvia

Rocío Flores ja sap que el proper 1 de juliol s'inaugura a Chipiona el museu que pretén homenatjar la seva àvia. Tot i això, ella ja ha confirmat que no podrà acudir a l'acte.

En qualsevol cas, tot feia indicar que tampoc seria ben rebuda per Rociíto, que és l'encarregada de gestionar les invitacions. La seva mare va assegurar dilluns passat que no tenia previst convidar ningú de la família. Unes paraules que van ser interpretades per molts com un acte de menyspreu cap als seus fills.

Rocío Flores i Olga Moreno molt serioses
Olga Moreno i Rocío, després de sortir de la clínica on es van operar fa unes setmanes | Europa Press

Tot i això, la neta de la Jurado ja va posar una excusa perquè no li seguissin preguntant pel tema. «Tinc els exàmens i no hi puc anar», va assegurar als mitjans. Segurament que li agradaria anar-hi, però les obligacions manen.

Així doncs, Rocío prefereix quedar-se a casa estudiant per treure's el curs tan bé com sigui possible. A més, tampoc semblava gaire disposada a retrobar-se amb la seva mare.