Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Pablo Motos i el rei emèrit Joan Carles I

Les paraules a 'El Hormiguero' de Pablo Motos sobre el rei Joan Carles porten cua

Pablo Motos veu al seu convidat carregar sense pietat contra el rei emèrit

Pablo Motos està més que acostumat a bregar amb els diferents convidats que visiten el seu programa a Antena 3, 'El Hormiguero'. I és que de vegades aboquen algun tipus de declaracions realment controvertides.

Després de quinze anys presentant, Pablo Motos sap del risc que comporta fer un programa en directe. Cada dia hi passen diversos convidats que tenen les seves pròpies opinions, algunes més àcides i contundents que altres.

Imatge de Pablo Motos amb cara de preocupació a El Hormiguero
Pablo Motos va veure com el seu convidat va carregar contra Joan Carles I| Atresmedia

El cas és que aquest dimecres, el presentador d'Antena 3 va convidar al seu programa a Miguel Ángel Revilla. El president de Cantàbria, un assidu a l'espai d''Atresmedia', va parlar sobre tots els temes d'actualitat i en especial sobre un de concret.

Pablo Motos assisteix a l'atac més gran contra el rei emèrit

La visita del rei emèrit a Sanxenxo ha provocat que Revilla fiqués el dit a la nafra. Així, va parlar de manera contundent sobre aquest viatge de l'emèrit i va opinar sobre la seva persona i la seva tasca com a exmonarca.

El rei Joan Carles a un vaixell a Sanxenxo
Joan Carles I va ser molt criticat per un convidat d''El Hormiguero' | GTRES

Miguel Ángel Revilla va començar la seva entrevista fent cas omís a «les recomanacions» que el seu entorn li havia aconsellat. I és que el veterà polític no es va tallar a l'hora de parlar de l'emèrit. Tan sols començar la seva entrevista, va criticar Joan Carles I, però, no obstant això, va voler donar el seu vot de confiança al seu fill, Felip VI.

«A mi que ningú m'encaselli a ser un tipus antisistema. Jo no vaig contra el rei actual, jo ho respecto. Estic en contra de l'altre, que fa un servei flac al seu fill. Està envoltat d'un munt d'aduladors que enyoren uns temps en què una pila de llepaculs anaven darrere del rei fent-li la pilota», va sentenciar Revilla davant Pablo Motos.

Miguel Ángel Revilla carrega contra l'emèrit davant la sorpresa de Pablo Motos

Així les coses, Revilla va defensar que «aquesta monarquia ja no té cabuda al nostre país». A més, el líder càntabre va revelar que el que més li treu de polleguera de Joan Carles I és que hagi fixat la seva residència a Abu Dhabi.

«Aquest senyor és un exiliat. Ell ja no és ciutadà espanyol. Tu coneixes algun cap d'Estat que no sigui contribuent?», va qüestionar Revilla al presentador d''El Hormiguero'.

Imatge de Miguel Ángel Revilla al programa El Hormiguero
Miguel Ángel Revilla va posar el focus a l'exmonarca espanyol | Atresmedia

«Aquest viatge que ha fet ara es calcula per un valor de 200.000 euros. Si tingués el domicili fiscal a Espanya, hauria de declarar aquests diners aquí. El seu domicili fiscal és a Abu Dhabi per no haver de rendir comptes. És escandalós», va posar el focus el polític.

Revilla no deixa titella amb cap

«Jo estic en contra dels corruptes, no he robat a la meva vida, no soc un defraudador perquè pago fins a l'últim cèntim. Vull que qui em representa doni exemple al màxim nivell. Aquest senyor per Nadal ens feia una crida a ser tots iguals i a ser contribuents. Per això estic contra ell», va fer saber el president de Cantàbria, que també va ser molt dur contra els defensors de l'emèrit.

«Estic començant a pensar que tots aquests pilotes, que l'estan aplaudint, el defensen perquè farien el mateix en cas d'estar en la seva situació», va esclatar el convidat de Pablo Motos.

Davant del seu potent discurs, Pablo Motos va ser incapaç de reaccionar. «Que ens deixi viure en pau i que deixi al fill fer el paper que està fent a Espanya. A mi tant me fa que vingui o no vingui, però aquests actes gairebé pornogràfics que està fent no procedeixen després de saber el que en sabem», va finalitzar el polític càntabre.