Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Ortega Cano inquieta tothom pel motiu pel qual no es treu les ulleres de sol

Ortega Cano ha aparegut al plató de Telecinco de forma inesperada

José Ortega Cano ha reaparegut al plató de 'Sálvame' després d'una llarga temporada sense aparèixer per televisió. Ho ha fet per assistir a la 'Sálvame Fashion Week' per qüestions personals.

L'extorer va ser present a la desfilada per recolzar la seva dona, Ana María Aldón, que s'estrenava en aquella passarel·la de moda. Això, malgrat que Rociíto seria la model que tindria l'honor de desfilar amb els nous dissenys de Maria de Castro.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
La relació entre Rocío Carrasco i José Ortega Cano és irrecuperable. | La Noticia Digital

Tot i tenir tota l'audiència expectant davant el possible retrobament entre Ortega Cano i la filla de Rocío Jurado, no hi va haver cap mirada entre ells. No és una cosa que ens sorprengui, ja que Rociíto sempre ha deixat clar que no vol mantenir cap relació amb el marit de la seva mare.

Així mateix, aquella mateixa nit, l'extorero no només va destacar per la tornada als mitjans televisius, sinó que l'objecte que portava a la cara va robar l'atenció de tot el públic.

Ortega Cano sorprèn tothom amb el seu gest a la televisió

A principis d'abril, José Ortega Cano va ser notícia després de sortir per la porta d'un centre de medicina estètica. Als seus 68 anys, va voler canviar alguns detalls de la cara per sentir-se molt més jove.

Segons explica La Razón, l'extorero es va sotmetre a una operació estètica per fer-se un empelt de celles. La tècnica d'aquesta intervenció consisteix en el trasplantament de pèl capil·lar, trobat a la part del clatell, a la zona de les celles. Així, el que aconsegueix el pacient és repoblar el poc pèl que tenia a la part superior de l'ull per semblar més jove.

Ortega Cano al carrer
Ortega Cano surt de la clínica després de l'últim retoc estètic.   | Europa Press

De la mateixa manera, el preu d'aquest tipus d'operació sol variar moltíssim depenent de la clínica on vagi. En aquest cas, el murcià ha hagut de pagar 2500 euros per aconseguir el seu objectiu.

A més, va haver de sortir amb les ulleres de sol per evitar que els raigs UVA li poguessin provocar qualsevol malaltia. Les ha hagut d'utilitzar cada cop que s'exposava al sol durant la recuperació.

Ortega Cano intentant passar desapercebut
Ortega Cano sempre és discret i amable amb la premsa. | Europa Press

La cara d'Ortega Cano inflada i plena de blaus va sorprendre tots els espectadors, però era totalment normal que el cos reaccionés així. De la mateixa manera, l'extorero tenia millor aspecte a la passarel·la de moda, encara que seguia necessitant les ulleres de protecció solar per tenir cura dels ulls. Altres fonts apunten que era per amagar l'estat actual de les celles, que encara no estan bé.

Ortega Cano i la decisió de Rociíto

El proper dia 1 de juliol, Rocío Carrasco juntament amb la seva família podrà gaudir del museu dedicat a 'La més gran'. Tot i això, la col·laboradora de Mediaset no té pensat convidar els membres relacionats amb Ortega Cano. Per això, segurament, el vidu de la Jurado es quedarà al marge de la celebració.

Algunes fonts han preguntat a l'extorero què opina sobre aquesta situació, però no ha volgut donar detalls sobre si està content amb la decisió de Rociíto.

Imatge de Rocío Carrasco acompanyada d'Ortega Cano durant l'enterament de la seva mare
Ortega Cano té una data marcada en vermell al calendari.   | Korpa

Cal recordar que, quan va sortir del quiròfan, Ortega Cano va demanar als mitjans de comunicació que el deixessin descansar i recuperar-se tranquil. Igualment, podria ser la justificació que no es vulgui exposar més del que devia a la televisió.

«No tinc forces per a tanta història de tantes coses que es parlen sobre la meva persona. M'hauríeu de deixar una mica tranquil. A mi m'agrada el bon rotllo, l'harmonia, però també em puc cansar i no vull arribar a aquest extrem», va confessar fa un parell de mesos.