Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores s'emporta un revés inesperat del nou amic de la seva mare

La tertuliana ha quedat en evidència

Rocío Flores està rebent crítiques pel fet que l'hagin fitxat com a col·laboradora a 'Supervivientes', ja que són molts espectadors no la volen al reality. Però ella, aliena a tots aquests comentaris, ha continuat fent la seva feina. I ara ha estat qüestionada per una cara televisiva que fa poc que s'ha fet amic de la seva mare: Kiko Hernández.

El madrileny ha revelat una informació que posa en dubte la noia. En concret, qüestiona la defensa que fa d'un dels concursants del programa.

Rocío Flores, atacada per Kiko Hernández

La filla d'Antonio David Flores no està passant desapercebuda com a col·laboradora de 'Supervivientes'. No ho diem només pels atacs del públic, sinó per les intervencions que fa. Sí, perquè ha destapat la mentida d'un participant i fins i tot s'ha enfrontat durament a un familiar d'un concursant.

També ha aprofitat els torns de paraula per a defensar Ana Luque amb dents i ungles. Quan va començar l'edició, aquesta concursant es va presentar com a amiga d'Olga Moreno, la madrastra de Rocío. És més, fins i tot van circular rumors que la guanyadora del reality podria anar a plató a donar la cara per ella.

Que Rocío defensi aquesta supervivent no ens ha cridat l'atenció, ja que sabem que tenen vincle personal. Però està clar que no ens ha sorprès perquè no coneixíem una dada que Kiko Hernández ha revelat per a qüestionar la col·laboradora.

Fotomuntatge de Kiko Hernández i Rocío Flores
Kiko Hernández ha atacat Rocío Flores | Catalunya Diari

En l'anàlisi del reality que ha fet per a la revista 'Diez Minutos', el polemista ha deixar Rocío Flores en evidència. Ha dit: «Què fa la Rocío defensant l'Ana si aquesta i l'Olga van acabar com el rosari de l'aurora i ja no tenen relació?».

I aquí no s'acaba tot, perquè ha afegit: «Per pujar al carro i fer pantalla és capaç de defensar una persona que odia. És clar, necessita facturar per ajudar el seu pare, que no té ingressos i Hisenda el té asfixiat».

«Segur que si la seva mare entrés a 'GH VIP', depenent del caixet, també la defensaria».

Fotomuntatge d'Ana Luque i Olga Moreno a 'Supervivientes'
Rocío Flores defensa Ana Luque, encara que aquesta ja no sigui amiga d'Olga Moreno | Xarxes socials

D'aquesta manera, Hernández ha tornat a deixat malament la jove tertuliana, que de moment prefereix guardar silenci. No obstant això, si finalment li respon, podria utilitzar l'argument que la seva postura demostra que és professional. Sí, perquè, malgrat els conflictes personals que Ana té amb Olga Moreno, la defensa perquè considera que és una bona concursant.

Caldrà esperar per veure què contesta la col·laboradora i si fa servir aquesta justificació o no.

Rocío Flores no és l'única que ha estat atacada

La filla de Rociíto ha estat 'víctima' de l'article de Kiko, però no és l'única. I és que el madrileny, en l'última anàlisi que ha fet de 'Supervivientes' també ha carregat contra altres concursants.

Per exemple, ha estat molt dur amb Ignacio de Borbón, de qui ha arribat a dir: «Tant de bo l'expulsessin, perquè és un xapes, un mocós, un ploraner, un pesat i un fluix. I perquè té menys protagonisme que les palmeres dels Cayos».

També ha criticat Alejandro. «Els comentaris fastigosos que fa de la seva nòvia, com ja va fer a l'anterior reality en què va concursar, deixen clar que no té remei. Esperar una cosa diferent d'aquest personatge és absurd», ha dit amb molta contundència.

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
Kiko Hernández ha criticat feroçment diversos concursants de 'Supervivientes' | Mediaset

I Juan Muñoz, exintegrant del duo còmic Cruz i Raya, tampoc s'ha salvat dels atacs de Kiko, que ha dit sobre ell: «Ha resultat una autèntica decepció. No es pot anar a un concurs de supervivència amb poques ganes, amb poquet sentit de l'humor (tot i ser humorista) i amb un ninot de drap que té més merda que les ungles de l'Anuar».