Primer pla de Chenoa parlant

Chenoa confirma una absència sonada a la boda més enllà del seu pare

Chenoa ja no pot amagar la baixa del seu casament

Chenoa està comptant els dies que falten perquè contregui matrimoni amb la seva parella, Miguel Sánchez Encinas. El dia està a punt d'arribar i tots dos tenen moltíssimes ganes després que es va haver d'ajornar per culpa de la pandèmia.

Durant les últimes hores, els reporters d'agències han preguntat a Chenoa per aquest casament tan esperat i així s'hi ha dirigit la cantant argentina.

«Ho porto bé, esteu vosaltres més nerviosos que jo. Després d'haver suspès la primera es porta més bé, bé, amb més tranquil·litat, amb moltes ganes, amb ganes d'estar en família i de celebrar-ho», ha dit en primer lloc.

Chenoa ja sap qui no anirà a l'enllaç

Cal recordar que el casament està previst pel dimarts 14 de juny. L'extriunfita ha volgut deixar clar que algunes persones que estima molt no podran anar al casament oficial. Parlem, per exemple, del cas de Rosa López, ja que Chenoa vol que l'assistència sigui tan reduïda com sigui possible.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez es casen el pròxim 14 de juny. | GTRES
 

«Ja vaig dir que farem un sopar a part, ja ho vaig explicar. Li traureu molta punta a tot, hi ha gent que no podrà venir. Jo ho sento, és important la seguretat dels més grans», ha explicat. Chenoa ha revelat que ho té tot preparat, així com el vestit i tots els aspectes d'última hora. Sobretot, ha donat les gràcies a les seves «amigues, que són les millors» per com l'han ajudat amb els preparatius.

Rosa López, fuig d'estudi després de saber que no va al casament

El cas és que aquestes paraules de la cantant han tingut resposta per part de Rosa López. Això sí, la cantant granadina ha estat molt concisa i ha preferit no parlar gaire sobre aquest tema.

La seva primera reacció quan li han comunicat que no estava convidada al casament de la seva amiga ha estat la de saludar i enviar petons als reporters de premsa. Això sí, Rosa ha saltat quan han deixat caure que l'amistat entre totes dues no passava pel seu millor moment. «Està tot bé amb tots, ens estimem moltíssim».

Imatge de Rosa López.
Rosa López ha fugit d'estudi quan li han comunicat que no està convidada al casament. | Atresmedia
 

Sobre aquesta invitació que sembla que no arribarà, Rosa deia això sobre ella fa unes setmanes. «No ho sé, no he obert la bústia per veure si m'ha arribat. Laura és una tia molt especial, que el que fa és que ens truca».

«No sé si hi podré anar perquè estic gravant cosetes», va dir al seu dia, deixant en dubte la seva presència. La mateixa ja avançava que creia que l'enllaç de la seva amiga seria una cosa molt íntima i un esdeveniment amb pocs convidats.

▶️ Chenoa confirma el mazazo a pocas semanas de la boda y no hay vuelta atrás

Natalia, l'única integrant d''OT' que confirma la seva assistència

Més enllà d'aquesta no invitació de la granadina, altres companys de Chenoa no han volgut donar explicacions de si aniran al casament o no.

Primer pla de Natalia d'OT.
Natalia sí que ha confirmat que hi serà el dia més important de la seva amiga. | Instagram: @nataliaoficial
 

Només Natalia ha comentat alguna cosa al seu compte d'Instagram. «No tinc vestit encara, però ja tinc algunes idees que portaré a terme amb una dissenyadora. Tenia una idea molt clara del que volia al meu cap i buscava algú que m'ho pogués fer com jo ho tenia pensat, i ho he aconseguit», va confessar.

El cas és que ja queden menys dies per saber tots els detalls i comprovar quants col·legues de l'argentina estaran al seu enllaç amb Miguel Sánchez Encinas, el seu promès des de fa dos anys.