Chenoa amb cara de sorpresa.

Chenoa confirma la separació després de la crisi que ha fet tan de mal

La preocupació ha tornat a la vida de la cantant

Chenoa està en boca de tots després que es donés el 'sí, vull' amb l'uròleg, Miguel Sánchez. El casament, el vestit, la festa i els convidats van ser els protagonistes d'un cap de setmana inesborrable per a la cantant. Però la paraula separació ha tornat, i això que semblava que la mala sort se n'havia anat per sempre de la seva vida.

Chenoa torna al focus mediàtic

Qui li diria a Chenoa que després de diversos desamors, arribaria a la seva vida l'home perfecte. Miguel Sánchez, que desconeixia completament el món mediàtic, és ara un més de la premsa rosa.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez van casar-se el divendres 17 de juny de 2022 | GTRES

La parella travessa pel seu millor moment després de passar per l'altar i celebrar amb magnificència el seu amor. Ara, tots dos es troben de lluna de mel, i presumeixen a les xarxes socials dels seus relaxants i exòtics dies.

No obstant això, en les últimes hores, a banda de posar en biquini a les seves xarxes i enorgullir-se del seu espectacular físic, Chenoa és notícia per una altra cosa. Un fet que està relacionat amb la separació i que no fa gens de gràcia a la cantant.

Chenoa confirma la separació

A part de per la seva relació sentimental i el seu enllaç matrimonial, Chenoa fa anys que és un perfil molt important a la premsa rosa. I no només a les revistes, sinó també a la televisió. És per això que Antena 3 porta molt de temps comptant amb ella en programes com Tu cara me suena.

Precisament és aquí on Chenoa va conèixer un dels seus amics més grans, parlem de l'humorista Carlos Latre. Ara, la cantant s'ha convertit en un suport fonamental per a ell després que s'obrís en canal i parlés de la seva separació.

Chenoa pel carrer
Chenoa ha estat un dels suports de Carlos Latre | GTRES

Les declaracions més dures

Chenoa sap que ho ha passat molt malament i una de les millors maneres per guarir, és parlar. Per això, Carlos Latre ha pres la decisió de fer públics els problemes que va tenir fa uns anys amb la seva dona.

Així doncs, l'humorista ha fet referència en un conegut mitjà de comunicació als pitjors anys de la seva vida que va travessar per culpa d'un sotrac amb Yolanda Marcos, la seva dona des del 2004, i encara que ara estan junts, no sempre ha sigut així.

«Hi ha moments en què necessites fer un reset. Una parella ha d'anar encaixant les peces mentre segueix evolucionant individualment», explica.

Carlos Latre
Carlos Latre ha parlat dels durs moments que va travessar amb la seva dona | Europa Press

No obstant això, Carlos no esmenta la paraula 'sotrac' a l'hora de parlar del moment delicat pel qual va travessar amb la seva dona. I és que assegura que van començar molt joves, i per això, en aquests dos anys, van tenir l'oportunitat de conèixer-se individualment.

El pitjor moment, transformat en el millor

«Jo no en dic ni sot, perquè comencem molt joves. Una parella ha d'anar encaixant les peces i decidir estar junts, la comunicació és vital», explica. Afortunadament, l'humorista va superar aquest mal moment, i assegura que el més bonic que té ara és la unió amb la seva dona.

Això i la seva filla en comú, de 15 anys. «És el més bonic que he fet i el meu èxit més gran. Res importa si ella no està bé, és un orgull per a nosaltres, perquè és una nena que té el millor dels dos, té 15 anys, encara que creu que en té 25», confessa.

«Tota la seva vida va encaminada cap a això, va seguint aquests passos. Per mi és meravellós, el món de l'espectacle és molt obert de ment», concloïa Carlos Latre emocionat.