Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández perd la por i reconeix la seva relació amb una dona casada

Kiko Hernández ha expressat els seus sentiments en directe

Kiko Hernández, que està travessant alguns problemes amb els seus negocis fora de la televisió, és una persona que protegeix molt la seva vida privada. Tant, que gairebé no sabem res de les seves relacions sentimentals. Això sí, ara hem conegut l'afecte que li té a una dona casada.

Aquesta és, ni més ni menys, que Carmen Borrego. És tant l'afecte que sent cap a ella que no ha dubtat a fer-li un petó a la boca en ple directe de Sálvame.

Kiko Hernández i el seu petó a Carmen Borrego

L'exconcursant de Gran Hermano va mantenir durant anys una relació molt tensa amb la germana de Terelu. Fins a tal punt arribava aquesta 'enemistat' que no dubtaven a fer servir els platós de televisió per intercanviar-se tota mena de retrets. És més, fins i tot  es van dedicar algun comentari despectiu o insult.

Tot i això, van decidir fer les paus i ara s'han tornat inseparables a Sálvame, on tots dos treballen com a col·laboradors. De mica en mica han anat donant mostres del bon 'rotllo' que hi ha entre ells i de l'afecte que ara es professen. Ahir vam poder veure fins a quin punt Kiko estima la seva companya.

Kiko Hernández i Carmen Borrego fent-se un 'selfie'.
Kiko Hernández i Carmen Borrego han aconseguit establir entre ells una gran amistat. | Instagram

Tot va passar quan ella es va posar a ballar de forma esbojarrada al programa. I és que Pipi Estrada, el que va ser el seu cunyat, va manifestar que el moment l'havia captivat  i va començar a seguir-la. Aquesta situació va provocar que Borrego digués: «Que te'n vagis, això es diu assetjament, fora».

«Fora. És que si no em ve de gust que t'acostis, no t'acostis. Ni Pipi, ni Pipo ni Popoto».

Hernández va decidir intervenir per aconseguir que Estrada la deixés en pau. Què va fer? Donar-li un petonet a la filla menor de María Teresa Campos. Ella es va quedar desconcertada, però encara més quan aquest li va donar un altre i després un més.

Aquí no va quedar la cosa, ja que la col·laboradora, entre rialles, va procedir a fer-li una abraçada per així frenar la situació. Lluny que això parés, Kiko es va animar i va optar per fer-li diversos petons més contundents i ella va respondre.

Kiko Hernández fa front a les conseqüències del petó amb Carmen Borrego

El col·laborador va trencar a riure davant el gran moment viscut, que va deixar estupefactes els espectadors i tots els membres del programa. Aquests van pronunciar frases com «s'han morrejat». Fins i tot van pensar en què opinaria sobre el que havia passat el marit de Borrego, José Carlos.

Ella tampoc no podia parar de riure i va deixar clara una cosa: «No hi ha hagut llengua eh. He obert la boca, però no hi ha hagut llengua. Ho he fet per desfer-me de Pipi».

No obstant això, la cara de Kiko i la de la seva amiga van canviar quan li va arribar un missatge al mòbil del seu marit. Els presents van intentar saber què li havia escrit, però es va negar del tot a explicar res.

Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat
Kiko Hernández ha provocat tota mena de comentaris a les xarxes pel que va fer amb Carmen Borrego. | GTRES

Estrada, de part seva, per continuar amb la broma que 'està enamoradíssim' de la seva excunyada, va decidir intervenir. Ho va fer per afirmar: «Em sembla una falta de respecte. Estic gelós».

Els espectadors tampoc es van quedar sense comentar el que va passar a plató. I la veritat és que, tot i que alguns van riure, altres van criticar el moment del petó. Ho van fer amb comentaris com «quina pena que feu», «ells no hauran vomitat, però jo sí» i  «Kiko està desfermat».

Això sense oblidar altres comentaris contra Hernández com «s'ha de tenir estómac» i «ha vomitat La Borrego?».  A aquestes paraules s'hi van afegir també altres com: «Aquest aprofita el programa per poder petonejar-se amb algú. Ho fa amb totes les que li ho permeten».