Chenoa plorant en un plató de televisió

Chenoa fa un gir de 180° i confirma la gerra d'aigua freda a setmanes de la seva boda

Chenoa trenca el seu silenci i parla, per fi, de la llista de convidats al casament

Chenoa és el personatge del moment. Cau bé, la seva figura genera consens, és una de les preferides de l'audiència de la primera edició d'OT i a més... està a punt de casar-se! Tots els camins, per tant, porten a Roma. 

La cantant, de 46 anys, es casarà amb el metge Miguel Sánchez Encinas el proper 22 de juny. I, com era d'esperar, a Chenoa se li pregunta constantment pel seu enllaç. 

Chenoa amb cara de sorpresa.
Chenoa i la seva boda: és a punt d'arribar. | EP

Chenoa s'ho pren amb calma

Chenoa s'ho vol prendre amb calma, però el temps no espera a ningú. Serà el dia més especial de la seva vida, i més, tenint en compte que ha hagut de posposar la boda fins en dues ocasions.

Ara sí, Chenoa ja ho té tot encarrilat i l'esdeveniment se celebrarà. A més del vestit, els detalls i el viatge, un dels grans maldecaps de la cantant és qui assistirà a l'esdeveniment. A banda dels familiars i amics íntims de la parella, el que la gent vol saber és quins concursants d''Operación Triunfo' assistiran a la boda de Chenoa

La cantant mallorquina sempre ha dit que vol fer un esdeveniment íntim i que ha hagut de reduir la llista de convidats més del que voldria. Tot i que la pandèmia de Covid ja està força controlada, Chenoa vol seguir «protegint la família» i, per tant, els convidats seran pocs i escollits.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa, dels nervis per la seva boda. | GTRES

Ara ha confirmat com ho té organitzat i el resultat serà un gerro d'aigua freda per a més d'un.

Chenoa resol el dubte de la llista de convidats

Chenoa ha estat una de les celebrities convidades a la festa que acaba d'organitzar la marca cosmètica Anne Möller. De fúcsia i lluint escotada, Chenoa ha comentat com van els preparatius del seu gran dia.

«Està preparat, però sempre hi ha serrells i cosetes que t'agraden més o t'agraden menys», ha dit. «Vull baixar el ritme i estar gaudint d'aquest moment, ja que és només una vegada a la vida. A mi em fa molta il·lusió, tinc amigues que m'estan ajudant perquè sola no puc amb tot, però ho estem fent bé». 

La jurat de Tu cara me sona també s'ha referit a la famosa llista de convidats. Alguns dels companys de Chenoa d'OT1 ja havien dit que anaven a la festa. Per exemple, Natalia Rodríguez ja té els bitllets i l'hotel reservat a Mallorca

Gisela Lladó era una de les que estaven a totes les travesses, però de moment no n'ha confirmat la seva assistència. «No et puc dir si m'ha convidat a mi o als meus companys, perquè crec que s'esperarà fins a l'últim moment».

Més d'una festa

«Farem sopars que seran a banda, perquè no vull... al principi seria moltíssima gent. S'ha de fer una boda íntima, això sí. La íntima és la íntima. Però no passa res, al final celebrarem més reunions i farem la festa igualment. Comprarem un pastís i endavant!».

Misteri resolt, doncs. Això sí, a mitges. Hi haurà convidats d'Operación Triunfo, però no tots estaran a la cerimònia principal, que reunirà els més íntims de la parella.

Per no fer enfadar ningú, Chenoa ja ha dit que celebrarà diverses bodes, amb grups més reduïts d'amics.