Primer pla de Jorge Javier Vázquez parlant en un plató de Telecinco

El català Jorge Javier es planteja marxar d'Espanya per sempre i assenyala el culpable

Jorge Javier Vázquez ha reflexionat sobre la situació que està vivint

Jorge Javier Vázquez és un mestre de l'espectacle i el públic l'ha convertit en el presentador més important de Telecinco.

La seva trajectòria és impecable i no només s'ha centrat en el món de la comunicació, també canta, actua i produeix. Gaudeix d'una formació excel·lent, per això té capacitat per reflexionar sobre el que està passant al món.

Jorge Javier Vázquez escriu un bloc a la revista Lecturas titulat Vidas propias i utilitza aquest espai per desfogar-se amb els seus fidels seguidors. Recentment ha revelat que més d'una vegada s'ha plantejat deixar-ho tot, marxar d'Espanya i començar de zero en un lloc tranquil.

Considera que al país estan succeint esdeveniments que no s'haurien de produir i comença a estar cansat.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
Jorge Javier Vázquez triomfa dins i fora de Telecinco. | GTRES
 

Jorge Javier, fent gala de la professionalitat que el caracteritza, ha explicat que ha destinat un cap de setmana a pensar sobre aquesta qüestió. Ha arribat a una conclusió: potser qui hauria de marxar per sempre no hauria de ser ell, sinó altres.

«D'un temps ençà també penso que els que han de marxar són ells, que els que sobren són els altres. Que el nostre país és massa gran perquè gent amb pensaments molt petits es quedi aquí», escriu el de Badalona.

Jorge Javier coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, però no té por del poder dels seus detractors. Considera que està fent el correcte, així que continuarà la seva trajectòria fins que els seus responsables li facin un toc d'atenció. Però és pràcticament impossible que a Telecinco li portin la contrària, ja que és un dels comunicadors més valorats del moment.

Jorge Javier Vázquez se sincera: «Possibilitat de marxar»

Jorge Javier dedica gran part del seu temps a informar-se sobre el que passa al món i és plenament conscient de tots els problemes.

Ha utilitzat el seu espai a la revista Lecturas per explicar que s'ha plantejat la possibilitat de deixar-ho tot, però ha canviat d'idea. Considera que els que haurien d'exiliar-se són aquells que estan atemptant contra la societat.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez ha protagonitzat tres obres de teatre. | GTRES
 

«Si les ximpleries que escolto des de fa temps apugen encara més el volum, hauria de començar a valorar la possibilitat de marxar. On? A un lloc de platja, segur, on no hi hagi hivern i l'únic manament sigui que la beguda estigui sempre fresca».

Aquestes paraules estan fent parlar molt, ja que més d'un lector li ha donat la raó.

Vázquez és expert a torejar els seus detractors, ja que fa molt temps que està exposat a primera línia i ha patit atacs de tota mena. Però també hi ha molta gent que l'admira, ja que és una persona que ha construït un regnat mediàtic del no-res. No ha demanat ajuda a ningú i s'ha aprofitat d'una sola cosa: el seu talent imparable.

Jorge Javier Vázquez té nous plans

Jorge Javier genera molts sentiments, però ningú pot negar que és un home treballador i honrat. Treballa pràcticament cada dia de l'any, així que a l'estiu normalment s'organitza per marxar a algun país exòtic.

Recentment ha avançat que les properes vacances seran èpiques, encara que no ha avançat més detalls.

«Estem a la primavera, hem deixat enrere la foscor i s'acosta un estiu que intueixo esplendorós», comenta sobre això. Sálvame, programa que fa 13 anys que és en antena, travessa un moment delicat, però la sang no arribarà al riu.

El comunicador no està disposat a deixar que el vaixell s'enfonsi i continuarà sent el capità fins a l'últim moment.